Guregoru Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ja zakuwam ;( Krolu ucz się ucz bo nauka to do potęgi klucz a jak będziesz miał dużo kluczy to zostaniesz woźnym Dobra teraz serio spadam Do jutra
keżor Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ja zakuwam ;( Krolu ucz się ucz bo nauka to do potęgi klucz a jak będziesz miał dużo kluczy to zostaniesz woźnym Dobra teraz serio spadam Do jutra chyba , że zdobędzie klucz i zamki zmienią
Bulik Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 siemka i narka (do roboty czas) qtwa gdzie tam 19a? mosze cos wykombinowac zeby do SG podjechac
Guregoru Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Kto znowu grzebie przy serwerach Pewnie Krolu nie ma co w domu robić [br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 09:43_________________________________________________Dobra ja spadam Do wieczorka
dawcav6 Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 mam zamiar wpaść na spota dziś do forum podepnie mi ktoś moje multi ???
krolu Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 mam zamiar wpaść na spota dziś do forum podepnie mi ktoś moje multi ??? dziś nie ale za 2-3 tyg :gwizdanie: :gwizdanie:
bish - kopt Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 mam zamiar wpaść na spota dziś do forum podepnie mi ktoś moje multi ??? dziś nie ale za 2-3 tyg :gwizdanie: :gwizdanie: Krolu - dawca to jest zaginiony brat od Mirona - zrób wyjątek
QRi Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 dobry z ranca mial byc dzisiaj spocik ale znowu sie czas pojebal
krolu Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 mam zamiar wpaść na spota dziś do forum podepnie mi ktoś moje multi ??? dziś nie ale za 2-3 tyg :gwizdanie: :gwizdanie: Krolu - dawca to jest zaginiony brat od Mirona - zrób wyjątek jak brat :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi