MAJKI Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 imprezowicze jeszcze pewnie śpią bo występie Chippendalesów wczoraj
miron78 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 [br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 11:13_________________________________________________ siema klopsy [br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 17:18_________________________________________________no ijestem w domu :gwizdanie: miron jak twoja wracała uśmichnieta z zakupów to powiedziałes ze jej brakło 2setek ja podjerzdzam po moją a ona "kochanie mam niespodzianke" to ja...co ????? kupiłam laptop promocja była 1200 :shocked:....to ja na kółka niemoge ustukac :polew:......zeby ona na zakupach była,ale nie ,wyrwała sie na chwile coś kupic :polew: :polew: [br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 11:14_________________________________________________wczoraj był dzień na wypasie.....................najpierw impreza spiż..................potem powrót do Knurowa...........i na sam koniec braliśmy udział w pościgu/szukaniu złodziei samochodowych i znaleśliśmy porzuconą kradzioną fure :> mega akcja, niebiescy, tajniaki - i miron po kilku piwach w nieoznakowanym radiowozie ..................i to żaden blew
diman Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Diman - my to prawie jak W11 :polew: wpadaj na kawe bo my sniadanie jemy wlasnie
miron78 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 Diman - my to prawie jak W11 :polew: wpadaj na kawe bo my sniadanie jemy wlasnie nie mogę - mam parę spraw do załatwienia
diman Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 nie mogę - mam parę spraw do załatwienia ;(
miron78 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 nie mogę - mam parę spraw do załatwienia ;( między innymi muszę wejść na dach bloku, bo przychodzi o 12.00 jakiś kolo z kablówki i ma tam coś w naszym bloku podłączać.............średni mi się o uśmiecha bo jak narazie to wyglądam na wczorajszego ( przynajmniej tak sądzą sąsiedzi ) [br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 11:40_________________________________________________acha - i gadałem z Hugo nad wprowadzeniem do regulaminu kolejnego punktu - dotyczącego ograniczenia imprez klubowych do max 1 w miesiącu - muszę coś działać w tym kierunku bo sie przy Was wykończe [br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 11:41_________________________________________________Diman - a Ty na drzwiach mieszkania walnij napis "Holel A4 klub.pl"
QRi Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 dobry z ranca miron serio ?? czyli co kia nie umieli dogonic... i wtem... zobaczyli czarne a4 z trzylitrowym, widlastym, szesciocylindrowym... gnojowkopijem o piorunujacej mocy prawież "czystu" kuni - pomyśleli - to musi sie udac! dosc mam tej kijanki! daj lizaka, przewieziemy dupsko w recaro
Bulik Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 wczoraj był dzień na wypasie.....................najpierw impreza spiż..................potem powrót do Knurowa...........i na sam koniec braliśmy udział w pościgu/szukaniu złodziei samochodowych i znaleśliśmy porzuconą kradzioną fure :> mega akcja, niebiescy, tajniaki - i miron po kilku piwach w nieoznakowanym radiowozie ..................i to żaden blew to fotki ze spiza napewno bedą a poscig bedzie w TV :?: :?: :laghing2: :laghing2:
keżor Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 do Pany no to widze ładne rzeczy sie działy jeszcze , aż szkoda że nie pojechałem z wami na Knurów
miron78 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 dobry z ranca miron serio ?? czyli co kia nie umieli dogonic... i wtem... zobaczyli czarne a4 z trzylitrowym, widlastym, szesciocylindrowym... gnojowkopijem o piorunujacej mocy prawież "czystu" kuni - pomyśleli - to musi sie udac! dosc mam tej kijanki! daj lizaka, przewieziemy dupsko w recaro :polew: Qri - nie byliśmy moją furą - tylko Dimana - choć małe to znaczenie bo każda nasza fura jest szybsza od tych którymi tajniaki śmigali. Na początku nie wiedzieliśmy w sumie o co chodzi - z czasem zatrybiliśmy ale złodziei już nie było widać - oczywiście tajniakom i niebieskim też zwiali ( gonili ich od Żor ) za to my po kilku minutach znaleźliśmy, porzucony, odpalony, na włączonych światłach i otwartymi drzwiami i szybą skradziony pojazd ( skoda superb 1.9tdi ) - złodzieje przesiedli się do drugiej ( swojej ) fury i uciekli zostawiając skradzioną fure - a ich fura to było A4 B6 sedan ( jakieś 1.9tdi lub 2.0 ) czyli nic szybkiego [br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 13:05_________________________________________________Policja swoją KIą już praktycznie ich miała - siedziała im na ogonie kiedy to na jednym z zakrętów wyniosło ich, przywalili w krawężnik i złamali koło ( czy coś innego ) tak czy siak ich pościg dobiegł końca [br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 13:10_________________________________________________Jeszcze najlepsze było na koniec jak już staliśmy z glinami i tajniakami przy odzyskanej superb - tajniak mnie pyta czy konkretnie uciekali, nr rej. i.t.d. a ja do niego : Ciemne audi A4 model B6 rej. SO, sedan silnik, napewno nie 1.8T ani 3.0 bo nie miał podwójnego wydechu. Jak powiedziałem to ostatnie ( o wydechach ) to patrzył na mnie jak na ciula :polew:
miron78 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 Łopowieści dziwnej treści niedowiarek - a co Twoim zdaniem jest dziwnej treści oprócz tego, że gdyby uciekali A6 to już w Żorach by ich KIĄ złapali
Rekomendowane odpowiedzi