Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:bry: wieczór :decayed:

siema :hi:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

coś się zaczyna dziać :decayed:

Opublikowano

mówiłem

:decayed:

Opublikowano

a ten tylko te strony i strony :gwizdanie:

Opublikowano

idę coś zjeść bo zgłodniałem

a wy dalej sobie całusy przesyłajcie

Opublikowano

Co to dzisiaj jakaś cisza na forum. Ledwo co to napisałem to już się pojawiło 9 kolejnych postów. :naughty:

Kurcze napadało śniegu i strasznie ślisko na ulicach :/ prawie rozbiłem furę, jechałem boczną ulica która była zaśnieżona i niestety wyjechałem na środek ulicy. Na szczęście koleś który jechał tą ulicy zauważył co się dzieje i odbił na drugi pas. uffff

W dodatku podczas tego hamowania zepsuł mi się sterownik ABS który rok temu był naprawiany :/

Opublikowano

warunki są mega na drogach :naughty::decayed:[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 22:41_________________________________________________

skąd Ci to przyszło do głowy :decayed:

Opublikowano

warunki są mega na drogach :naughty::decayed:[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 22:41_________________________________________________

moze dla :quattro: to i warunki sa dobre dla mnie to masakra jakas :thumbdown:

Opublikowano

warunki są mega na drogach :naughty::decayed:

prezes Ty sie tak nie rozpisuj bo nie idzie nadrobic za toba :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

gangsterzy help....mam nowego lapka z widowsem 7.....ale niemam do niego zadnych płyt tz:sterowników do karty graficznej i dzwiekowej,sieciowej.... Według mnie powinne byc wrazie formatowania w przyszlosci...... tak jak przy zakupie kompa :mysli: :mysli:

Pewnie masz do niego płytę "Recovery CD" płyta do odzyskania całego systemu w którym jest już wszystko zainstalowane. Ewentualnie jak tego nie masz to na dysku twardym jest partycja Recovery (możliwe że jest ukryta i system jej nie widzi)

Musisz przeczytać w instrukcji jak takiej partycji się używa w twoim laptopie. Pewnie podczas startu trzeba nacisnąć odpowiedni klawisz, najprawdopodobniej któryś z "F*"

Opublikowano

diman :quattro: ?????? d4rk prawie sie rozd...ł .....

Patrikos 180PS i tez niedał rady ......na co to komu :decayed:

cza było kupic 1.6 to byście nie mieli niespodzianek :cool1:

:nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

Opublikowano

diman :quattro: ?????? d4rk prawie sie rozd...ł .....

Patrikos 180PS i tez niedał rady ......na co to komu :decayed:

cza było kupic 1.6 to byście nie mieli niespodzianek :cool1:

:nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

no napewno nie bylo by niespodzianek bo tym to wogule nie idzie ruszyc z miejsca bo mocy brakuje :tongue4::decayed:

Opublikowano

warunki są mega na drogach :naughty::decayed:

prezes Ty sie tak nie rozpisuj bo nie idzie nadrobic za toba :polew: :polew: :polew:

:decayed:

moze dla :quattro: to i warunki sa dobre dla mnie to masakra jakas :thumbdown:

warunki sa dobre do Q i pod warunkiem, że nie trzeba na drugi koniec polski jechać - bo takim to przy tej pogodzie nawet z Q nie zazdroszczę

Opublikowano

gangsterzy help....mam nowego lapka z widowsem 7.....ale niemam do niego zadnych płyt tz:sterowników do karty graficznej i dzwiekowej,sieciowej.... Według mnie powinne byc wrazie formatowania w przyszlosci...... tak jak przy zakupie kompa :mysli: :mysli:

Pewnie masz do niego płytę "Recovery CD" płyta do odzyskania całego systemu w którym jest już wszystko zainstalowane. Ewentualnie jak tego nie masz to na dysku twardym jest partycja Recovery (możliwe że jest ukryta i system jej nie widzi)

Musisz przeczytać w instrukcji jak takiej partycji się używa w twoim laptopie. Pewnie podczas startu trzeba nacisnąć odpowiedni klawisz, najprawdopodobniej któryś z "F*"

w zestawie nie ma zadnej CD ,dlatego mnie to zdziwiło :shocked: po czytamy -obadamy :hi: teraz wiem do kogo pisac PW :polew:[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 22:51_________________________________________________

no napewno nie bylo by niespodzianek bo tym to wogule nie idzie ruszyc z miejsca bo mocy brakuje :tongue4::decayed:

:bla: :bla:

tam jest tyle mocy ze nie moge tego ogarnac :kox: [br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 22:54_________________________________________________PITEK sie zegnał i żegnał,a dalej swieci na zielono :buhaha: chyba go dopadli :sex: :sex: "koledzy" :polew: :polew:

Opublikowano

tam jest tyle mocy ze nie moge tego ogarnac :kox:

To co masz na myśli, że Ci te koniki pouciekały i złapać ich nie potrafisz :kox:

Opublikowano

To co masz na myśli, że Ci te koniki pouciekały i złapać ich nie potrafisz :kox:

:polew: :polew:

Opublikowano

ta pewnie mu do lasu uciekły :gwizdanie:

Opublikowano

koniki pouciekały

koniki ????? :laghing2: :polew:

ja przynajmniej jezdze na :PB98:

:wink4:

Opublikowano

eeeeeeeeee to ja też lecę odespać - do jutra :hi: