diman Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 coś się zaczyna dziać a ten tylko te strony i strony :gwizdanie:
piterra Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 idę coś zjeść bo zgłodniałem a wy dalej sobie całusy przesyłajcie
d4rk Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Co to dzisiaj jakaś cisza na forum. Ledwo co to napisałem to już się pojawiło 9 kolejnych postów. Kurcze napadało śniegu i strasznie ślisko na ulicach :/ prawie rozbiłem furę, jechałem boczną ulica która była zaśnieżona i niestety wyjechałem na środek ulicy. Na szczęście koleś który jechał tą ulicy zauważył co się dzieje i odbił na drugi pas. uffff W dodatku podczas tego hamowania zepsuł mi się sterownik ABS który rok temu był naprawiany :/
miron78 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 warunki są mega na drogach [br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 22:41_________________________________________________ coś się zaczyna dziać a ten tylko te strony i strony :gwizdanie: skąd Ci to przyszło do głowy
Patrikos28 Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 racja ja jak wracałem z pracy też się trochę poślizgałem :gwizdanie:
diman Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 warunki są mega na drogach [br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 22:41_________________________________________________ coś się zaczyna dziać a ten tylko te strony i strony :gwizdanie: skąd Ci to przyszło do głowy moze dla to i warunki sa dobre dla mnie to masakra jakas
Bulik Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 warunki są mega na drogach coś się zaczyna dziać skąd Ci to przyszło do głowy prezes Ty sie tak nie rozpisuj bo nie idzie nadrobic za toba :polew:
d4rk Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 gangsterzy help....mam nowego lapka z widowsem 7.....ale niemam do niego zadnych płyt tz:sterowników do karty graficznej i dzwiekowej,sieciowej.... Według mnie powinne byc wrazie formatowania w przyszlosci...... tak jak przy zakupie kompa :mysli: Pewnie masz do niego płytę "Recovery CD" płyta do odzyskania całego systemu w którym jest już wszystko zainstalowane. Ewentualnie jak tego nie masz to na dysku twardym jest partycja Recovery (możliwe że jest ukryta i system jej nie widzi) Musisz przeczytać w instrukcji jak takiej partycji się używa w twoim laptopie. Pewnie podczas startu trzeba nacisnąć odpowiedni klawisz, najprawdopodobniej któryś z "F*"
Bulik Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 diman ?????? d4rk prawie sie rozd...ł ..... Patrikos 180PS i tez niedał rady ......na co to komu cza było kupic 1.6 to byście nie mieli niespodzianek :nabijasie:
diman Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 diman ?????? d4rk prawie sie rozd...ł ..... Patrikos 180PS i tez niedał rady ......na co to komu cza było kupic 1.6 to byście nie mieli niespodzianek :nabijasie: no napewno nie bylo by niespodzianek bo tym to wogule nie idzie ruszyc z miejsca bo mocy brakuje
miron78 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 warunki są mega na drogach coś się zaczyna dziać skąd Ci to przyszło do głowy prezes Ty sie tak nie rozpisuj bo nie idzie nadrobic za toba :polew: warunki są mega na drogach [br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 22:41_________________________________________________ coś się zaczyna dziać a ten tylko te strony i strony :gwizdanie: skąd Ci to przyszło do głowy moze dla to i warunki sa dobre dla mnie to masakra jakas warunki sa dobre do Q i pod warunkiem, że nie trzeba na drugi koniec polski jechać - bo takim to przy tej pogodzie nawet z Q nie zazdroszczę
Bulik Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 gangsterzy help....mam nowego lapka z widowsem 7.....ale niemam do niego zadnych płyt tz:sterowników do karty graficznej i dzwiekowej,sieciowej.... Według mnie powinne byc wrazie formatowania w przyszlosci...... tak jak przy zakupie kompa :mysli: Pewnie masz do niego płytę "Recovery CD" płyta do odzyskania całego systemu w którym jest już wszystko zainstalowane. Ewentualnie jak tego nie masz to na dysku twardym jest partycja Recovery (możliwe że jest ukryta i system jej nie widzi) Musisz przeczytać w instrukcji jak takiej partycji się używa w twoim laptopie. Pewnie podczas startu trzeba nacisnąć odpowiedni klawisz, najprawdopodobniej któryś z "F*" w zestawie nie ma zadnej CD ,dlatego mnie to zdziwiło po czytamy -obadamy teraz wiem do kogo pisac PW [br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 22:51_________________________________________________ no napewno nie bylo by niespodzianek bo tym to wogule nie idzie ruszyc z miejsca bo mocy brakuje :bla: tam jest tyle mocy ze nie moge tego ogarnac [br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 22:54_________________________________________________PITEK sie zegnał i żegnał,a dalej swieci na zielono chyba go dopadli :sex: "koledzy" :polew:
d4rk Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 tam jest tyle mocy ze nie moge tego ogarnac To co masz na myśli, że Ci te koniki pouciekały i złapać ich nie potrafisz
diman Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 tam jest tyle mocy ze nie moge tego ogarnac To co masz na myśli, że Ci te koniki pouciekały i złapać ich nie potrafisz :polew:
Patrikos28 Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 tam jest tyle mocy ze nie moge tego ogarnac To co masz na myśli, że Ci te koniki pouciekały i złapać ich nie potrafisz ta pewnie mu do lasu uciekły :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 koniki pouciekały koniki ????? :laghing2: ja przynajmniej jezdze na
miron78 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 eeeeeeeeee to ja też lecę odespać - do jutra
Rekomendowane odpowiedzi