Pucek Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 no jest mało :gwizdanie: nie ma kokosów, fakt faktem zawsze miałem dość, ale teraz co raz bardziej wymyślają i wprowadzają chore warunki pracy więc myślę nad jakimiś dodatkowymi fuchami, a najlepiej mały interesik mam pewien pomysł...
diman Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 no jest mało :gwizdanie: nie ma kokosów, fakt faktem zawsze miałem dość, ale teraz co raz bardziej wymyślają i wprowadzają chore warunki pracy więc myślę nad jakimiś dodatkowymi fuchami, a najlepiej mały interesik mam pewien pomysł... no stary kto jak kto ale ty masz poza praca mnostwo czasu wiec dzialaj i przyjmuj mnie do roboty
keżor Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Miron, kupujemy 3 azjatki...ja będę je testował, Miron będzie załatwiał klientów a Diman będzie je dowoził do klienta tylko nie azjatki... bo pójde z torbami :polew:
miron78 Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 no jest mało :gwizdanie: nie ma kokosów, fakt faktem zawsze miałem dość, ale teraz co raz bardziej wymyślają i wprowadzają chore warunki pracy więc myślę nad jakimiś dodatkowymi fuchami, a najlepiej mały interesik mam pewien pomysł... można pogadać
Adrenalina Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Miron, kupujemy 3 azjatki...ja będę je testował, Miron będzie załatwiał klientów a Diman będzie je dowoził do klienta zastanów sie jeszcze... przecież diman nigdy żadnej na czas nie dowiezie :gwizdanie:
diman Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Miron, kupujemy 3 azjatki...ja będę je testował, Miron będzie załatwiał klientów a Diman będzie je dowoził do klienta zastanów sie jeszcze... przecież diman nigdy żadnej na czas nie dowiezie :gwizdanie: no no wypraszam sobie punktualny z natury jestem :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 ale tu cisza :gwizdanie: chyba idę się kimnąć troszku przed nocką
Bulik Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 siemacie dziadygi trzeba jakąś promocje chyba zrobic bo nawet nie rosnie ooo i kobitka jest Adrenalina
Adrenalina Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 siema Bulik i siema Gliwice... bo w sumie tak na wreda się wbiłam
diman Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 siemacie dziadygi trzeba jakąś promocje chyba zrobic bo nawet nie rosnie ooo i kobitka jest Adrenalina te mlodziak fikasz
Bulik Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 te mlodziak fikasz na rente a nie grozic mi tu oldboyu :decayed:
diman Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 te mlodziak fikasz na rente a nie grozic mi tu oldboyu :decayed: obaczymy jutro
Bulik Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 te mlodziak fikasz na rente a nie grozic mi tu oldboyu :decayed: obaczymy jutro :polew:
Pucek Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 te mlodziak fikasz na rente a nie grozic mi tu oldboyu :decayed: obaczymy jutro daj mu jutro popalić, bo widzę że się jakoś rozbrykał :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 daj mu jutro popalić, nie jaram ,ale dzięki siema całe towarzycho bry
bish - kopt Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 daj mu jutro popalić, nie jaram ,ale dzięki ja skorzystam
Bulik Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 daj mu jutro popalić, nie jaram ,ale dzięki ja skorzystam :nabijasie:
Rekomendowane odpowiedzi