MAJKI Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Diman wszystkiego NAJ szkoda tylko ze wg przedziału wiekowego jeszcze niedawno byles : 30-letni to DRWAL rąbie co popadnie a coraz blizej Ci do 40-letni to WIRTUOZ długo stroi, krótko gra :polew: Ale nie przejmuj sie nas tez to czeka
Bulik Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 :polew: Ale nie przejmuj sie nas tez to czeka MAJKI ale my mamy jeszcze dekade do dimana :gwizdanie: :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 to ja też się przyłącze do życzeń Happy birthday to You happy birthday to You happy birthday dear diman happy birthday to You ! wyśpiewane :gwizdanie:
krolu Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 TO ja myślę, że dziś jakaś impreza obowiązkowo musi byc :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 TO ja myślę, że dziś jakaś impreza obowiązkowo musi byc :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a Ty myślisz że po co ja tu śpiewam??
diman Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 TO ja myślę, że dziś jakaś impreza obowiązkowo musi byc :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: sorry ;( ja odpadam bo musze do mamy isc na imprezke wczoraj miala urodziny :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 TO ja myślę, że dziś jakaś impreza obowiązkowo musi byc :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: sorry ;( ja odpadam bo musze do mamy isc na imprezke wczoraj miala urodziny :gwizdanie: ale sie wymigał :polew: :polew:
diman Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 TO ja myślę, że dziś jakaś impreza obowiązkowo musi byc :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: sorry ;( ja odpadam bo musze do mamy isc na imprezke wczoraj miala urodziny :gwizdanie: ale sie wymigał :polew: :polew: jak nie wierzysz to se naszej klasie sprawdz kiedy miala
diman Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 no to pijemy dzisiaj u mamy Dimana a to spoko
keżor Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 siemka , Robią coś dziś Gliwice ? Diman , co pija Twoja Mama ? bo przecież nie przyjde z pustymi rękami
diman Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 siemka , Robią coś dziś Gliwice ? Diman , co pija Twoja Mama ? bo przecież nie przyjde z pustymi rękami wino :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 siemka , Robią coś dziś Gliwice ? Diman , co pija Twoja Mama ? bo przecież nie przyjde z pustymi rękami wino :gwizdanie: Dobrze się składa bo mam w domu jedno
diman Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 siemka , Robią coś dziś Gliwice ? Diman , co pija Twoja Mama ? bo przecież nie przyjde z pustymi rękami wino :gwizdanie: Dobrze się składa bo mam w domu jedno
A-rek Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 siemka , Robią coś dziś Gliwice ? Kezor zorganizuj cos konkretnie bo chetnie bym sie wyrwal z domu, jesli mozna oczywiscie dolaczyc :gwizdanie:
krolu Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 siemka , Robią coś dziś Gliwice ? Kezor zorganizuj cos konkretnie bo chetnie bym sie wyrwal z domu, jesli mozna oczywiscie dolaczyc :gwizdanie: można można, tylko w soboty sa słabe imprezy :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 no to jakis pubik albo moze partyjka w kregle :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi