dawcav6 Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 witam witam !!![br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 10:12_________________________________________________diman głowa nie boli ????? :gwizdanie:
diman Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 witam witam !!![br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 10:12_________________________________________________diman głowa nie boli ????? :gwizdanie: dzisiaj wyjątkowo spokojnie aż jestem pod wrażeniem :gwizdanie:
bish - kopt Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 siemacie gliwiczanine siema siatkarz
Patrikos28 Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 dziś obiadek u teściowej więc będę wieczorkiem ,mam nadzieję :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 Diman - pochlało sie wczoraj bo fura widzę pod blokiem rodziców Czester - Ty zawsze taki chętny a jak gdzieś idziemy to nigdy Cię nie ma
gregory Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Czester - Ty zawsze taki chętny a jak gdzieś idziemy to nigdy Cię nie ma Dokładnie.
QRi Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Diman - pochlało sie wczoraj bo fura widzę pod blokiem rodziców Czester - Ty zawsze taki chętny a jak gdzieś idziemy to nigdy Cię nie ma co Ty gadasz... podobno Diman brzydzi sie alkoholem - a samochód porzyczył bo i tak ma jeszcze 4 inne audi w garażu
krolu Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Czester - Ty zawsze taki chętny a jak gdzieś idziemy to nigdy Cię nie ma Dokładnie. Wczoraj gadaliśmy o pasku wielorowkowym, a mi dziś tak strasznie zaczął mój piszczeć :wallbash:Wymiana paska albo napinacza mnie czeka
diman Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Diman - pochlało sie wczoraj bo fura widzę pod blokiem rodziców Czester - Ty zawsze taki chętny a jak gdzieś idziemy to nigdy Cię nie ma no zdziapke chlapnalem jak bys mogl mi ja podrzucic pod blok [br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 12:57_________________________________________________ co Ty gadasz... podobno Diman brzydzi sie alkoholem - a samochód porzyczył bo i tak ma jeszcze 4 inne audi w garażu chcialbym [br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 12:58_________________________________________________ Czester - Ty zawsze taki chętny a jak gdzieś idziemy to nigdy Cię nie ma Dokładnie. Wczoraj gadaliśmy o pasku wielorowkowym, a mi dziś tak strasznie zaczął mój piszczeć :wallbash:Wymiana paska albo napinacza mnie czeka co za merytoryczna niedziela no no
A-rek Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 to tez sie przywitam z rana Wczoraj gadaliśmy o pasku wielorowkowym, a mi dziś tak strasznie zaczął mój piszczeć Wymiana paska albo napinacza mnie czeka przerabialem to w zeszlym miesiacu, napinacz
gregory Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Czester - Ty zawsze taki chętny a jak gdzieś idziemy to nigdy Cię nie ma Dokładnie. Wczoraj gadaliśmy o pasku wielorowkowym, a mi dziś tak strasznie zaczął mój piszczeć :wallbash:Wymiana paska albo napinacza mnie czeka Bułka z masłem.
krolu Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 to tez sie przywitam z rana Wczoraj gadaliśmy o pasku wielorowkowym, a mi dziś tak strasznie zaczął mój piszczeć Wymiana paska albo napinacza mnie czeka przerabialem to w zeszlym miesiacu, napinacz koszt ? [br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 13:41_________________________________________________ Czester - Ty zawsze taki chętny a jak gdzieś idziemy to nigdy Cię nie ma Dokładnie. Wczoraj gadaliśmy o pasku wielorowkowym, a mi dziś tak strasznie zaczął mój piszczeć :wallbash:Wymiana paska albo napinacza mnie czeka Bułka z masłem. no w te śniegi bez garażu
Rekomendowane odpowiedzi