diman Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 no w te śniegi bez garażu jak potrzebujesz garaz to ja mam ale nie ogrzewany wiec luzik dawaj do mnie :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 Krolu - jak coś to też mam - ale blaszak
diman Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Krolu - jak coś to też mam - ale blaszak ale moj jest wyposarzony w klucze roznej masci
miron78 Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 Krolu - jak coś to też mam - ale blaszak ale moj jest wyposarzony w klucze roznej masci a w moim jest hummer - że jak coś Ci nie wychodzi to możesz pier**l.ąć kluczami i autkiem pośmiagć
krolu Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Krolu - jak coś to też mam - ale blaszak Krolu - jak coś to też mam - ale blaszak ale moj jest wyposarzony w klucze roznej masci dzięki Panowie [br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 13:48_________________________________________________ Krolu - jak coś to też mam - ale blaszak ale moj jest wyposarzony w klucze roznej masci a w moim jest hummer - że jak coś Ci nie wychodzi to możesz pier**l.ąć kluczami i autkiem pośmiagć :polew:
gregory Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Wymiana paska albo napinacza mnie czeka Bułka z masłem. no w te śniegi bez garażu No to, to już jest bułka z masłem i do tego ice tea
A-rek Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 a u mnie jest garaz ogrzewany z kluczami i z Hummerem Krolu ja za napinacz placilem 230 zl (Sopa Serwis)
keżor Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Krolu - jak coś to też mam - ale blaszak ale moj jest wyposarzony w klucze roznej masci a w moim jest hummer - że jak coś Ci nie wychodzi to możesz pier**l.ąć kluczami i autkiem pośmiagć a u mnie jest kilka hammerów jak Ci coś nie wychodzi to możesz w to nimi pierdo**ąć
Pucek Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Siema z Rana na rannym kacu dalej opijasz tą moc?
diman Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 a ja sobie ogladam paranomal activity bracik mi smaka wczoraj zrobil musze to obczaic :>
keżor Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 a ja sobie ogladam paranomal activity bracik mi smaka wczoraj zrobil musze to obczaic :> na kompie nie będzie efektu , w kinie jest dojeba*y efekt film za pare dolców , a zajebisie sie bałem coś w styl blair witch projekt PS. zabójcą jest ogrodnik :polew:
diman Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 a ja sobie ogladam paranomal activity bracik mi smaka wczoraj zrobil musze to obczaic :> na kompie nie będzie efektu , w kinie jest dojeba*y efekt film za pare dolców , a zajebisie sie bałem coś w styl blair witch projekt PS. zabójcą jest ogrodnik :polew: no i obejrzalem troszke ciary sa ogladalem po angielsku wiec troche lipa sciagam jeszcze raz z napisami
czester Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Witam Miron jak mi nic nie wypadnie to pojade , ale jak o 24 piszecie mi zebym wpadl na impreze to troche pozno
gregory Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Właśnie pokazywali na niemieckiej stacji RTL2 program "Grip" i nowe R8 V10 Spyder Cabrio Nie ma go jeszcze nawet w auto salonach :gwizdanie:
diman Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Właśnie pokazywali na niemieckim programie RTL2- "Grip" nowe R8 V10 Spyder Cabrio Nie ma go jeszcze nawet w auto salonach :gwizdanie: no czamu nic nie godosz :gwizdanie:
QRi Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Właśnie pokazywali na niemieckim programie RTL2- "Grip" nowe R8 V10 Spyder Cabrio Nie ma go jeszcze nawet w auto salonach :gwizdanie: no czamu nic nie godosz :gwizdanie: łehhh R8 - komu sie nie marzy ja poki co poczekam az a5 beda w bardziej przestepczych cenach albo takie s5 3.0 tfsi wyrwac :gwizdanie: moze za 3 lata - jak moja czarna skarbonka sie do tego czasu sie nie rozsypie
krolu Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Nie ma go jeszcze nawet w auto salonach :gwizdanie: nie ma go w salonach ale w Iron Manie 2 - Tony Stark nim na d*py jeździ :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Właśnie pokazywali na niemieckim programie RTL2- "Grip" nowe R8 V10 Spyder Cabrio Nie ma go jeszcze nawet w auto salonach :gwizdanie: no czamu nic nie godosz :gwizdanie: łehhh R8 - komu sie nie marzy ja poki co poczekam az a5 beda w bardziej przestepczych cenach albo takie s5 3.0 tfsi wyrwac :gwizdanie: moze za 3 lata - jak moja czarna skarbonka sie do tego czasu sie nie rozsypie no to powiem ci QRi ze plany ambitne powodzenia mi tam wystarczy tylko poczciwe S4 b8
Rekomendowane odpowiedzi