bakuś Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 poćwicze se na drążku y-hy.... chyba tak siema tak w ogóle :>
Patrikos28 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 siema Baq [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 17:17_________________________________________________słyszałem ,że ci Twoje psyt ucichło
bakuś Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 siema Baq [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 17:17_________________________________________________słyszałem ,że ci Twoje psyt ucichło Nom, pisałem o tym w temacie o mojej Zupełnie inny dźwięk się teraz wydobywa. I znacznie cichszy.
Patrikos28 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 ale pewnie zamiast tego głośnego iha iha łechtu łechtu słychać wreszcie psssyt bo ja wole żeby było ciszej , ale żeby było ładne psssssyt
bakuś Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Teraz słychać jak w 0:40 Wcześniej było słychać dokładnie ten sam dźwięk co tu: lepciejszy ale nie to tam pierdoła jest, ważne żeby jeździło należycie.
Patrikos28 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Teraz słychać jak w 0:40 Wcześniej było słychać dokładnie ten sam dźwięk co tu: lepciejszy ale nie to tam pierdoła jest, ważne żeby jeździło należycie. jak dla mnie to takie nawet krótkie pssyt ja w tym pierwszym filmiku jest lepsze niż dłuższe takie co w tym filmiku z audicą ja też mam coś takiego jak w tym pierwszym filmiku :gwizdanie: oczywiście tak suszarki nie słychać bo też nie ma czego [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 17:57_________________________________________________rzekł bym nawet że zamiast psssyt psssyt powinno być właśnie słychać tszyt tszyt :kox: właśnie tak jak w tym filmiku z tym japońcem :gwizdanie:
MAJKI Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 diman ten śnieg tak samo mnie wku.... a teraz jeszcze przed 5 wyjezdzam w trasy a tu taka pogoda, istne lodowisko
Pucek Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Ja też bym dzisiaj zaparkował w renaulcie... :gwizdanie: ABS nic nie dał, a zbliżałem się do ronda, pech chciał że akurat wlekł się ten stary trup ale hamulec nożny + ręczny i ledwo ledwo, istna ślizgawica
bakuś Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 ABS w niektórych sytuacjach gorzej się sprawuje niż hamowanie pulsacyjne bez ABSu. Pucek, oddawaj moje sto milionów!!!
krolu Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Ja też bym dzisiaj zaparkował w renaulcie... :gwizdanie: ABS nic nie dał, a zbliżałem się do ronda, pech chciał że akurat wlekł się ten stary trup ale hamulec nożny + ręczny i ledwo ledwo, istna ślizgawica mięczaki, a ja dziś śmigałem 250km/h po autostradzie
Guregoru Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Coś słabiutko dziś polecieliście ze spamem
piterra Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Coś słabiutko dziś polecieliście ze spamem MiodzioModer żartowałem :polew: :polew:
MAJKI Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Ja też bym dzisiaj zaparkował w renaulcie... :gwizdanie: ABS nic nie dał, a zbliżałem się do ronda, pech chciał że akurat wlekł się ten stary trup ale hamulec nożny + ręczny i ledwo ledwo, istna ślizgawica mięczaki, a ja dziś śmigałem 250km/h po autostradzie Chyba z temperaturą silnika albo z przepaści
Guregoru Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Coś słabiutko dziś polecieliście ze spamem MiodzioModer żartowałem :polew: :polew: no co
diman Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Coś słabiutko dziś polecieliście ze spamem bo nie ma miodzio moderatora :polew:
krolu Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 ]mięczaki, a ja dziś śmigałem 250km/h po autostradzie Chyba z temperaturą silnika albo z przepaści :disgust:
MAJKI Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 ]mięczaki, a ja dziś śmigałem 250km/h po autostradzie Chyba z temperaturą silnika albo z przepaści :disgust:
gregory Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Witka! Kamil jak odgłos upuszczanego powietrza osłabł to są dwie opcje: albo turbo słabiej ładuje, albo masz gdzieś nieszczelność i powietrze gdzie indziej sp***dala
Pucek Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Ja też bym dzisiaj zaparkował w renaulcie... :gwizdanie: ABS nic nie dał, a zbliżałem się do ronda, pech chciał że akurat wlekł się ten stary trup ale hamulec nożny + ręczny i ledwo ledwo, istna ślizgawica mięczaki, a ja dziś śmigałem 250km/h po autostradzie znów grałeś w NFS? ABS w niektórych sytuacjach gorzej się sprawuje niż hamowanie pulsacyjne bez ABSu. Pucek, oddawaj moje sto milionów!!! to daj dane na pw... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi