Patrikos28 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 ktos tu ma za bardzo dobry humor :gwizdanie: ciekawe kto :gwizdanie: co w tych BeKoNach jeszcze siada oprócz wtrysków :gwizdanie:
diman Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Diman wbijasz?? bede ale odrobine pozniej bo dopiero wbilem na chate po robocie a tak wogule to siema
Guregoru Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Diman wbijasz?? bede ale odrobine pozniej bo dopiero wbilem na chate po robocie a tak wogule to siema Od razu widać ze coś kręcisz
Kędzior Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Diman wbijasz?? bede ale odrobine pozniej bo dopiero wbilem na chate po robocie a tak wogule to siema cholera czyli muszę nagrać płytkę hehe siemka
diman Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Diman wbijasz?? bede ale odrobine pozniej bo dopiero wbilem na chate po robocie a tak wogule to siema cholera czyli muszę nagrać płytkę hehe siemka biegusiem [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 18:50_________________________________________________ Diman wbijasz?? bede ale odrobine pozniej bo dopiero wbilem na chate po robocie a tak wogule to siema Od razu widać ze coś kręcisz a ty co se tu podśmiec**jki robisz
Guregoru Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 a ty co se tu podśmiec**jki robisz Kto ja
diman Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 a ty co se tu podśmiec**jki robisz Kto ja tak ty zbieraj dupe pojedziemy te mendy z katowic odwiedzic
Guregoru Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 a ty co se tu podśmiec**jki robisz Kto ja tak ty zbieraj dupe pojedziemy te mendy z katowic odwiedzic Ja nie jadę szczerze to mi się nie chce :gwizdanie:
diman Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 a ty co se tu podśmiec**jki robisz Kto ja tak ty zbieraj dupe pojedziemy te mendy z katowic odwiedzic Ja nie jadę szczerze to mi się nie chce :gwizdanie: to ja spadam
Guregoru Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 a ty co se tu podśmiec**jki robisz Kto ja tak ty zbieraj dupe pojedziemy te mendy z katowic odwiedzic Ja nie jadę szczerze to mi się nie chce :gwizdanie: to ja spadam
krolu Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 :wallbash: :wallbash: pięknie... auto mi sie sypie - coś strasznie się tłucze w tylnik kole ... :wallbash:
A-rek Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Krolu ty nie na spocie? pięknie... auto mi sie sypie - coś strasznie się tłucze w tylnik kole ... jakos ostatnio auta rezaczy szwankuja :gwizdanie:
krolu Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Krolu ty nie na spocie? pięknie... auto mi sie sypie - coś strasznie się tłucze w tylnik kole ... jakos ostatnio auta rezaczy szwankuja :gwizdanie: nie a tylko tego mi brakowało przed bukowiną :wallbash:
Rekomendowane odpowiedzi