mech15 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 witam, witam dziś w RZ widziałem identyczne RS4 jak w podwieszonym poście- mniam mniam :decayed: krolu, ściągasz jeszcze te kable, bo widziałem że ktoś ci uje..ał wątek???
mech15 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 co tam Guru u was?? słyszałem że białego gó...a trochę u was spadło u mnie też :angry: a co to za komin Pucek pokazywał? to jest jakieś muzeum/skansen w kopalni??
Guregoru Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 co tam Guru u was?? słyszałem że białego gó...a trochę u was spadło u mnie też :angry: a co to za komin Pucek pokazywał? to jest jakieś muzeum/skansen w kopalni?? Komina nie znam I jakie białe gówno mi tam śnieżek pasuje jak najbardziej :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 co tam Guru u was?? słyszałem że białego gó...a trochę u was spadło u mnie też :angry: a co to za komin Pucek pokazywał? to jest jakieś muzeum/skansen w kopalni?? to był chodnik w kopalni doświadczalnej Barbara, gdzie jest pokazywany wybuch pyłu węglowego , ku przestrodze :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 20:32_________________________________________________ co tam Guru u was?? słyszałem że białego gó...a trochę u was spadło u mnie też :angry: a co to za komin Pucek pokazywał? to jest jakieś muzeum/skansen w kopalni?? I jakie białe gówno mi tam śnieżek pasuje jak najbardziej :gwizdanie: no tak niby pasuje , tylko pózniej skarżysz się że Ci glutowóz pali 15 litrów :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 no tak niby pasuje , tylko pózniej skarżysz się że Ci glutowóz pali 15 litrów :gwizdanie: Ja się nigdy nie skarżyłem ile mi pali jak by mnie nie było stać go utrzymać to bym go sprzedał albo założył mu gaz
QRi Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 :wallbash: :wallbash: pięknie... auto mi sie sypie - coś strasznie się tłucze w tylnik kole ... :wallbash: na 3 kolach ponoc tez da sie jezdzic tłucze czy buczy ?
Guregoru Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 bym go sprzedała ojjjj Guru :polew: A ty to k**wa musisz wszystko zaraz widzieć co :polew:
Bulik Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 :polew: A ty to ku***a musisz wszystko zaraz widzieć co :polew: przepraszam prosze pani
Guregoru Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 :polew: A ty to ku***a musisz wszystko zaraz widzieć co :polew: przepraszam prosze pani Spadaj
bish - kopt Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 a te wszystkie rumburaki pewnie w Kato siedzą siema Pitek
Rekomendowane odpowiedzi