krolu Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Prezes mi podpadł to mu nie powiem narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rk Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Siemka Somes pytales sie o ta czarna a4 na ala mesiach to jest wlasnie ta co niedawno stala w gepardzie. A propo termostatu ja mam 1.8T AEB i wlasnie mniej wiecej jest w tym miejscu co na tym zdjeciu ale ja przy wymienie calego rozrzadu wymienilem temostat wiec i tak musialem rozebrac caly przód:) kurcze ile ludzi sie z Knurowa zbiera zaniedlugo bedzie mozna zrobić spoty w knurowie : [br]Dopisany: 11 Maj 2009, 21:12_________________________________________________ Pelex i m@ark dolacze do was Po wymianie wahacza, leca kolejne poczekam jeszcze, az cale zawieszenie sie rozsypie, i jebne im tym w twarz chyba Co do Katowic, to czemu tak pozno chcecie jechac ? Uwaga - podczas pisania wysłano 5 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Czester dawaj bedzie w 3 weselej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon0407 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 heheh zrobymi zloty tak jak wczesniej bylo pisane na biedronce w knurowie <lol2> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 ehhh spamowicze... 5 stron czytania, ja też się chyba na kato piszę, tylko niewiem gdzie ten głupi parking gdzie mam się stawić ale to się dogadamy to wysyłam priv do Mirona i będę już na liście, liczę na Guru i na Piterry też Somes a poco wozić drzewo do lasa?? ja jade bez laski, jeszcze tego mi brakuje żeby mi buczała pod nosem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 No to widze, ze calkiem spora ekipa sie szykuje, tylko zeby spoty nie przeniosly sie do Katowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Czester nie kracz bo wykraczesz ja zawsze będę za areną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 serce naszych zlotów to Gliwice - i tak już zostanie, AMEN Krolu wróciłem żebyś się mógł ze mną pożegnać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Oj ale wy sobie grabicie :baseball: Normalnie za to nie pojadę do Kato :polew: Nie no żart ale co z Kato to będę wiedział jutro wieczorkiem na bank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Jako, że lista chętnych chyba jednak przekroczy 8 osób i robi się poważny wyjazd to wrzucam info w 1 post oby pogoda dopisała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Jako, że lista chętnych chyba jednak przekroczy 8 osób i robi się poważny wyjazd to wrzucam info w 1 post oby pogoda dopisała Ty już nie kracz bo ostatnio to chyba ty wykrakałeś Lepiej przyznaj się czy powklejałeś nasze urodzinki na inne spociki :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 O Prezes i Vice sie obudzili :> Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Witam witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Panowie: *Zapraszamy na Pierwsze Urodziny Spotów Śląskich* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 a Panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 A to bym się musiał zastanowić no ale skoro uważasz się za panią no to też panie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 no nie, ale nie dawno widziałem piękna rudą posiadaczkę a4 all road, może by chciała wpaść a tu już na starcie dyskryminacja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Jaka dyskryminacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 o pittera online, ciekawe za ile minut coś napisze, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi