gregory Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Arek filmik dość nietypowy Nastawiałem się na inne wrażenia na jego początku. Chyba jesteśmy tu we dwóch, a reszta poszła. Ja też spadam już spać. Dobrej nocki
bish - kopt Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 siema makaroniarze siema kropek coś to Bulik napłochał ?
miron78 Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Opublikowano 30 Marca 2010 siema makaroniarze siema kropek coś to Bulik napłochał ? nie zrobił mi przelewu Bulik - przyznaj się wszystkim
czester Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Witam wszystkich forumowiczow czy moge cos napisac i przyjechac na spota w piatek ? :polew:
czester Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 NIE ;( to ide na EU...albo nie tam to juz cale forum zlikwidowali
miron78 Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Opublikowano 30 Marca 2010 a ja dziś od rana na necie miałem jechać po tą furke http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12270290 ale to chyba jakiś wałek - gdyby kosztowała 110 tyś to OK ale nie za 79 tyś zł Dziwna sprawa, bo nie mają adresu strony, tel. coprawda odbiera jakaś kobitka i mówi, że auto stoi i można przyjechać zobaczyć, na necie znalazłem jeszcze 3 ich fury ( wszystkie dzisiaj wystawione i wszystkie mega opłacalne ) - gadałem z kolesiem ze Słubic i nie bardzo kojarzy taki auto handel
czester Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Szybko znudzila ci sie b7 ale domyslam sie ze to nie dla ciebie bo z takim silnikiem to bys wolal juz autobusami jezdzic, moze ktos z klubu podjechalby zobaczyc ?
Patrikos28 Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 no niezłe to B8 :gwizdanie: tylko skąd wziąć drobne 79tysiaków
krolu Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 a ja dziś od rana na necie miałem jechać po tą furke http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12270290 ale to chyba jakiś wałek - gdyby kosztowała 110 tyś to OK ale nie za 79 tyś zł Dziwna sprawa, bo nie mają adresu strony, tel. coprawda odbiera jakaś kobitka i mówi, że auto stoi i można przyjechać zobaczyć, na necie znalazłem jeszcze 3 ich fury ( wszystkie dzisiaj wystawione i wszystkie mega opłacalne ) - gadałem z kolesiem ze Słubic i nie bardzo kojarzy taki auto handel Zobacz co to za tablice... :gwizdanie: :gwizdanie: furki moga być jeszcze ciepłe
miron78 Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Opublikowano 30 Marca 2010 wiem - jestem na etapie sprawdzania całości - ale sprawa mi śmierdzi
Pucek Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Miron, widzę że nie odpuszczasz Arek, następnym razem chyba dasz znać :>
Rekomendowane odpowiedzi