Miszka82 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 siema zagłębiaki co prawda nie lubię ich ale żeby aż tak ich obrażać
moskal Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 co prawda nie lubię ich ale żeby aż tak ich obrażać :naughty: :kox: :kox:
A-rek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Moskal dzieki od razu z rana tak mi zdupic dzien.......
moskal Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Moskal dzieki od razu z rana tak mi zdupic dzien....... lepiej ??? siema orły
Buba Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 moskal co ty tu robisz? miales warszawskie nabijac :bicz3: waracaj natychmiast
moskal Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 moskal co ty tu robisz? miales warszawskie nabijac :bicz3: waracaj natychmiast tam nie ma z kim gadać , tutaj przynajmniej cały czas sie witają " " wiec mozna ponabijać :kox: :kox:
moskal Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 bedziecie z nami rozmawiac? chłopaki ze Śląska są okej tylko wcześnie chodzą spać :kox: :kox:
Patrikos28 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 bedziecie z nami rozmawiac? chłopaki ze Śląska są okej tylko wcześnie chodzą spać :kox: :kox: a tak w ogóle to wszystkim
Skydiver Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 bedziecie z nami rozmawiac? chłopaki ze Śląska są okej tylko wcześnie chodzą spać :kox: :kox: Wszystko dla tego że muszą wcześnie wstać i ciężko pracować
krolu Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 bedziecie z nami rozmawiac? chłopaki ze Śląska są okej tylko wcześnie chodzą spać :kox: :kox: zagłębioki :wallbash: :wallbash:
moskal Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 zagłębioki :wallbash: :wallbash: kórwa , napisałem "zagłębioki" to źle , śłązoki - źle , to pytam jak mam sie kórwa zwracać ????
krolu Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 zagłębioki :wallbash: :wallbash: kórwa , napisałem "zagłębioki" to źle , śłązoki - źle , to pytam jak mam sie kórwa zwracać ???? slonzoki jest OK :good:
A-rek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 kórwa , napisałem "zagłębioki" to źle , śłązoki - źle , to pytam jak mam sie kórwa zwracać ???? wasza świętobliwość
moskal Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 wasza świętobliwość :kox: :kox: :kox: :kox:
A-rek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 a tak powaznie to: ślązoki ale slonzoki
krolu Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 a tak powaznie to: ślązoki ale slonzoki drogi A-rku w języku slonskim nie ma polskich znaków - dlatego ze względu na historię a nie na komunistyczną władzę powinno się pisać slonzoki...a moje nazwisko przed komuną brzmiało Kroll a nie Król :disgust:
Rekomendowane odpowiedzi