miron78 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ano piękny [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 09:03_________________________________________________trzeba go wykorzystać - pakuję małego i lecę na Wisłe
MAJKI Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zatkało mi kakao po tym jak to przeczytałem o Rudi, gdzie takich ludzi sieją Mirek musisz miec oczy w pupie bo to fanatycy Audi Ja na ich miejscu zmienił bym auto na Vectre zalogował sie na forum Opla i nie przyznawałbym sie ze jestem z Rudzińca bo zaraz by mnie tam Mirek znalazł
miron78 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 09:06_________________________________________________dlatego jadę do Wisły - może tam mnie nie znajdą
MAJKI Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ano piękny [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 09:03_________________________________________________trzeba go wykorzystać - pakuję małego i lecę na Wisłe A ja pakuje moją skacowaną żone i mała i lece do Leśnej polany, musze zbadac przed weselem jaki głęboki tam ten basen jest zebym po pijoku se karku nie złamał A i ide wypier....ć Rudi z NK :gwizdanie: nie bedzie mi kolegów straszyć
A-rek Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 a mnie już te osoby nie zaskoczą......... .......swoja głupotą oczywiście
miron78 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ano piękny [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 09:03_________________________________________________trzeba go wykorzystać - pakuję małego i lecę na Wisłe A ja pakuje moją skacowaną żone i mała i lece do Leśnej polany, musze zbadac przed weselem jaki głęboki tam ten basen jest zebym po pijoku se karku nie złamał A i ide wypier....ć Rudi z NK :gwizdanie: nie bedzie mi kolegów straszyć basen tam ma 60cm gł. a mnie już te osoby nie zaskoczą......... .......swoja głupotą oczywiście mnie też nie [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 09:12_________________________________________________Majki tylko w Leśnej nie bardzo jest co robić - popatrzysz na domki i za 10min. będziesz wracał
MAJKI Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ano piękny [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 09:03_________________________________________________trzeba go wykorzystać - pakuję małego i lecę na Wisłe A ja pakuje moją skacowaną żone i mała i lece do Leśnej polany, musze zbadac przed weselem jaki głęboki tam ten basen jest zebym po pijoku se karku nie złamał A i ide wypier....ć Rudi z NK :gwizdanie: nie bedzie mi kolegów straszyć basen tam ma 60cm gł. a mnie już te osoby nie zaskoczą......... .......swoja głupotą oczywiście mnie też nie [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 09:12_________________________________________________Majki tylko w Leśnej nie bardzo jest co robić - popatrzysz na domki i za 10min. będziesz wracał Ewa dłużej nie wytrzyma wczoraj balowała :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ano piękny [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 09:03_________________________________________________trzeba go wykorzystać - pakuję małego i lecę na Wisłe A ja pakuje moją skacowaną żone i mała i lece do Leśnej polany, musze zbadac przed weselem jaki głęboki tam ten basen jest zebym po pijoku se karku nie złamał A i ide wypier....ć Rudi z NK :gwizdanie: nie bedzie mi kolegów straszyć basen tam ma 60cm gł. a mnie już te osoby nie zaskoczą......... .......swoja głupotą oczywiście mnie też nie [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 09:12_________________________________________________Majki tylko w Leśnej nie bardzo jest co robić - popatrzysz na domki i za 10min. będziesz wracał Ewa dłużej nie wytrzyma wczoraj balowała :gwizdanie: [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 09:18_________________________________________________to do wieczora
diman Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 siemano wiecej nie dam rady pic mam dos a co do rudi to sie serio popisala niech mnie drzwi :gwizdanie:
A4 Mario Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 siemano wiecej nie dam rady pic mam dos a co do rudi to sie serio popisala niech mnie drzwi :gwizdanie: można przeżucic kontakty z gg do NK i po temacie....Takie pisanie na GG gróźb jest śmieszne bo przecież można przerzucić kontakty z gg do NK i po temacie.... ja to zrobiłem to 2 w nocy jak wróciłem do domu......
Kędzior Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 joł glywicee joł Spartan :tongue4: siema krejzolu
Bulik Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 serdecznie witam załogę forum A4Klub.pl :polew: :polew: Prezes daj jakies znaki z Wisły że żyjesz sms albo coś ........ jak do 19ej sie nie zalogujesz to zgłaszamy zaginięcie
Rekomendowane odpowiedzi