Guregoru Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Gregor kup dwie to będziesz miał 66 cm
A4 Mario Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Ja też się zawijam na nocke .... ... miłego spamowania... :hi:
Guregoru Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Ja też się zawijam na nocke .... ... miłego spamowania... :hi: No do pracy a nie wiecznie z bratem siedzieć
A4 Mario Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Ja też się zawijam na nocke .... ... miłego spamowania... :hi: No do pracy a nie wiecznie z bratem siedzieć Z bratem to ja sie głównie na spotach ostatnio widuje...
gregory Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Ja też się zawijam na nocke .... ... miłego spamowania... :hi: No do pracy a nie wiecznie z bratem siedzieć I kto to mówi
Guregoru Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Z bratem to ja sie głównie na spotach ostatnio widuje... Aha ostatnio właśnie widziałem :gwizdanie: Ja też się zawijam na nocke .... ... miłego spamowania... :hi: No do pracy a nie wiecznie z bratem siedzieć I kto to mówi wcale nie
Bulik Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 KOKS lampy tuninguje to w piątek na Arenie będzie corsą :gwizdanie: :gwizdanie:
MAJKI Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Diman ale mi robote nagrałeś :gwizdanie: już dawno nie widziałem tak dojechanej A4 ale skóre w środku ma Troche rzeczy do wymiany jest [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 21:23_________________________________________________ KOKS lampy tuninguje to w piątek na Arenie będzie corsą :gwizdanie: :gwizdanie: na jutro mają byc do odbioru wkłady juz w black pakiet pytanie czy Mirek zdarzy do piatku to poskładać do kupy bo jak zobaczylem ile czesci wchodzi w skład lampy to kopara mi opadła
Guregoru Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 na jutro mają byc do odbioru wkłady juz w black pakiet pytanie czy Mirek zdarzy do piatku to poskładać do kupy bo jak zobaczylem ile czesci wchodzi w skład lampy to kopara mi opadła Od razu będzie wiadomo czy jako dziecko lubił puzzle
Bulik Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 pytanie czy Mirek zdarzy do piatku to poskładać do kupy zawiesi forum na 2 dni to pewnie da rade :polew:
Guregoru Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 pytanie czy Mirek zdarzy do piatku to poskładać do kupy zawiesi forum na 2 dni to pewnie da rade :polew: W takim wypadku na 200% przyjedzie corsą :polew:
miron78 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2010 całkiem możliwe, że będę corsą bo coraz ciaśniej z czasem się robi - dokładka z cupry miała być dziś a będzie w piątek - lampy miały być dziś wieczorem, będą jutro wieczorem a do tego jeszcze nie mam żarówek do kierunkowskazów - teraz dopiero znalazłem na allegro, że jakaś firma z Gliwic ma więc jutro z rana od razu tam dzwonie.Czy się uda wszystko dograć i poskładać do piątku popołudnia to się zobaczy - bo mało roboty nie jest [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 21:54_________________________________________________Krolu wydech mega ale te ceny [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 21:56_________________________________________________A z rezaniem mega spinał się nie będę - przy takich pracach pośpiech nie jest mile widziany -uda się to się uda, nie to nie - przyjadę corsą, objadę Was i pojadę do domu
diman Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 siemacie pozdrowienia z francji z promu wlasnie odbijamy z brzegu
miron78 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Acha - i jeszcze jedno - jak będę corsą to ustawiamy się w 2 rzędach na Arenie: 1 rząd - ci na xenonie 2 rząd - boroki bez xenona [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 22:00_________________________________________________ siemacie pozdrowienia z francji z promu wlasnie odbijamy z brzegu
Guregoru Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 uda się to się uda, nie to nie - przyjadę corsą, objadę Was i pojadę do domu No Krola to bardzo możliwe jest :polew: siemacie pozdrowienia z francji z promu wlasnie odbijamy z brzegu A no witamy Jak tam droga spokojnie było :?:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 22:02_________________________________________________ 1 rząd - ci na xenonie 2 rząd - boroki bez xenona A chcesz tak wyglądać:
Bulik Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Acha - i jeszcze jedno - jak będę corsą to ustawiamy się w 2 rzędach na Arenie: 1 rząd - ci na xenonie 2 rząd - boroki bez xenona :baseball: eee to sam bedziesz bo gdzie tam mały z Dorotą nie wejdą :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 22:04_________________________________________________ diman
miron78 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2010 tam jest więcej miejsca niż w A4 ;(
Rekomendowane odpowiedzi