A4 Mario Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 ja tez bym pojechal tylko sie zastanawiam czy swoim czy moze ktos by mnie zabral jak pojadę to nie ma problemu Egon ja też mkne swoim więc no problemo jakby co....
MAJKI Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Mirek na jutro rano to bedzie dopiero bo jeszcze dobrze nie wyschło
diman Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 saiemano po robocie a co do wyjazdu to tez nie jade :gwizdanie:
Seski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 ooo diman dobry jak tam zagrabanica? i jak podróż mineła [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 19:32_________________________________________________ nie [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 15:57_________________________________________________zobaczcie ostatnie 2 foty ;http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12258766 :polew: :polew: ej wymiękłem... jade jutro sobie pomalować tak maske ale od zewnątrz
MAJKI Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 saiemano po robocie a co do wyjazdu to tez nie jade :gwizdanie: ja juz tez po robocie i po fuszce zleconej przez Ciebie Furka poskładana tak jak chciał tylko musi sie powoli szykowac do wymiany dolnych wahaczy :gwizdanie:
diman Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 ooo diman dobry jak tam zagrabanica? i jak podróż mineła [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 19:32_________________________________________________ nie [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 15:57_________________________________________________zobaczcie ostatnie 2 foty ;http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12258766 :polew: :polew: ej wymiękłem... jade jutro sobie pomalować tak maske ale od zewnątrz podroz wporzo minela bez problemow ale niezle jestem wyjebany od 24 godzin jestem na nogach i to jeszcze w robocie bylem i czego sie dla kasy nie robi :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 20:07_________________________________________________ saiemano po robocie a co do wyjazdu to tez nie jade :gwizdanie: ja juz tez po robocie i po fuszce zleconej przez Ciebie Furka poskładana tak jak chciał tylko musi sie powoli szykowac do wymiany dolnych wahaczy :gwizdanie: no to niezle wyjebana ta :gwizdanie:
diman Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Diman a jak mapy? glowne drogi europy dzialaja super i tu dla ciebie uklony :notworthy: a nagrywales jakas mape angli
krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Diman a jak mapy? glowne drogi europy dzialaja super i tu dla ciebie uklony :notworthy: a nagrywales jakas mape angli mówiłeś, że nie trzeba...
diman Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Diman a jak mapy? glowne drogi europy dzialaja super i tu dla ciebie uklony :notworthy: a nagrywales jakas mape angli mówiłeś, że nie trzeba... luz bo myslalem ze to gdzies ukryles i tak glowne drogi sie przydaly
miron78 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Prezes dopisuj to do tego zamówienia w ilości dokładnie 5 szt oprócz tych pozycji które mi podałeś czy w zamian za któreś z nich ?[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 15:30_________________________________________________Ps. jutro będę miał cene lady[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 15:30_________________________________________________a moża jakiegoś grilla w niedziele zabrać Oczywiście oprócz tych poprzednich pozycji [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 21:11_________________________________________________ Mirek na jutro rano to bedzie dopiero bo jeszcze dobrze nie wyschło postaram się nie odbierać sobie życia z tego powodu
A-rek Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Na filmiku widziałem golfa mk II z Woszczyc, jak i Corrado VR6T strojone przez Digitun dobrze widziales i moze te auta znowu beda ale serce Corrado jest juz w innej budzie i jak sie upora z problemami technicznymi to na 100% bedzie
MAJKI Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Prezes dopisuj to do tego zamówienia w ilości dokładnie 5 szt oprócz tych pozycji które mi podałeś czy w zamian za któreś z nich ?[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 15:30_________________________________________________Ps. jutro będę miał cene lady[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 15:30_________________________________________________a moża jakiegoś grilla w niedziele zabrać Oczywiście oprócz tych poprzednich pozycji [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 21:11_________________________________________________ Mirek na jutro rano to bedzie dopiero bo jeszcze dobrze nie wyschło postaram się nie odbierać sobie życia z tego powodu Zobaczymy jak to wyszło tylko nie odbieraj sobie zycia jak bedzie ciulato tylko zainwestój w nowe bixenony :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 hehe - jasne - co tam 2 tyś zł
miron78 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 po robocie ,padam na pysk lepiej nie padaj bo na atrakcyjności stracisz
A-rek Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 po robocie ,padam na pysk lepiej nie padaj bo na atrakcyjności stracisz to mu nie grozi
Rekomendowane odpowiedzi