MAJKI Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 ja juz tez po zabiegu regulacji zderzaka i powiem Ci Diman teraz to moje auto wyglada lepiej jak z salonu wyjechało :gwizdanie: Tylko mi sie wczoraj robota przeciągneła dzis sie budze auto zrobione, mnie głowa boli a w kuchni puste 2x0,7 i 1x 0,5 Ja tam dojade ale pewnie pozniej troszku bo bede wyjezdzał o 10 z Gliwic
MAJKI Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Majki ty to masz zdrowie Arek tak to jest jak koledzy niby do pomocy przychodzą a tak naprawde rece w kieszeni i tylko wyciagają je zeby polać
Patrikos28 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Dziś pewnie wszyscy w Kamieniu podziwiają furmanki i dziewczynki :gwizdanie: Bawcie się dobrze Ja ostatnio na nic nie znajduję czasu ... tyle roboty wokoło ,że nie ma jak tego ogarnąć
Bulik Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 i zaraz spadam,szkoda w domu sie kisic w taką pogode
diman Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 ja juz tez po zabiegu regulacji zderzaka i powiem Ci Diman teraz to moje auto wyglada lepiej jak z salonu wyjechało :gwizdanie: Tylko mi sie wczoraj robota przeciągneła dzis sie budze auto zrobione, mnie głowa boli a w kuchni puste 2x0,7 i 1x 0,5 Ja tam dojade ale pewnie pozniej troszku bo bede wyjezdzał o 10 z Gliwic no jak tylko wrócę to zaraz regulujemy i moje wozidło Siemano
Bulik Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Siemano hello mr.diman how are you ? :polew:
diman Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Siemano hello mr.diman how are you ? :polew: ok dobrze dziękuje :gwizdanie:
diman Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 robota ciężka pewnie %%%%% robota nie ale te procenty sa masakra
Bulik Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 robota ciężka pewnie %%%%% robota nie ale te procenty sa masakra :polew: :polew:
diman Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 spadam cos zjesc jakos apetyt wraca :gwizdanie:
MAJKI Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 ja juz tez w domu, co tu dużo pisać wyjazd jak zwykle udany Człowiek sie dotlenił dymem z palonych gum Nasz Prezes sie tak wkręcił że co przejazd to lepsze czasy krecił No i Mirek powiem Ci ze prezentowało sie auto na torze Tylko nie wiem czemu ale speaker Cie zapowiadał to mówił audi a4-kierowca Michał Skapczyk :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 ja juz tez w domu, co tu dużo pisać wyjazd jak zwykle udany Człowiek sie dotlenił dymem z palonych gum Nasz Prezes sie tak wkręcił że co przejazd to lepsze czasy krecił No i Mirek powiem Ci ze prezentowało sie auto na torze Tylko nie wiem czemu ale speaker Cie zapowiadał to mówił audi a4-kierowca Michał Skapczyk :gwizdanie: Siema no Grubo było Miron po prostu tak niewyraznie pisze
krolu Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Krolu wez tez grilla bo na tyle osob to na tym jednym braknie miejsca aha z rana teraz to przeczytałem :gwizdanie:A poza tym to było mega jak zawsze :notworthy: tylko trochę mnie twarz piecze :gwizdanie:
A4 Mario Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Krolu wez tez grilla bo na tyle osob to na tym jednym braknie miejsca aha z rana teraz to przeczytałem :gwizdanie:A poza tym to było mega jak zawsze :notworthy: tylko trochę mnie twarz piecze :gwizdanie: Nie tylko Ciebie....
krolu Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Kilka fotek - Miron rajdowiec Miron vs. R36: Miron objeżdża Shreka :gwizdanie: :gwizdanie: Pucek i kiełbaska : no i stały punkt programu:
Rekomendowane odpowiedzi