Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 ja bym jeszcze spróbował czystym olejem silnikowym co Gówno Gównem może nie zejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 ja bym jeszcze spróbował czystym olejem silnikowym co Gówno Gównem może nie zejść :polew: tez mi sie tak wydaje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 przecież czystym olejem nie zniszczysz lakieru a może rozpuścić to gówno co masz na Twoim paździochu a z resztą rób se czym tam chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 a tu jeszcze z niedzieli http://www.youtube.com/watch?v=7Wiug4FJ0aE&feature=player_embedded wyścig dwóch aut na prąd muehehehehehe lepiej bym tego nieujął :polew: ale poważnie pisze , staliśmy tak , że nie było widać wyścigów przez chwile i cały czas WRRRRRRRRR , I I I I IIIIIII , d*p Jeb i nagle takaaaaa ciiiiiiszaaaaaa , wszyscy myśleli że jakaś przerwa techniczna czy ki ch***j a Tu Michał Skopczyk z R36 sie ciął :polew: To były fury z klasą to też ruszyły z klasą pany jak mam zmyc z calego przodu w sumie olej bo mam pelno plamek z oleju na autobanie chyba sie komus wylewalo myslalem nad benzyna ekstrakcyjna dobrze kombinuje Pojedź po prostu na myjnię, jak spryskasz auto tym płynem "aktywna piana" to rozpuści olej. Olej na lakierze to nie jest trudne zabrudzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 hej ludziska dawno mnie nie bylo, czasu brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 ja bym jeszcze spróbował czystym olejem silnikowym co Gówno niech lekko zaschnie, a potem spoleruj miękką ściereczką :decayed: :polew:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2010, 20:22_________________________________________________ hej ludziska dawno mnie nie bylo, czasu brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 hej ludziska dawno mnie nie bylo, czasu brak Co tam słychować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 hej ludziska dawno mnie nie bylo, czasu brak Baq jak dobrze pójdzie to za 2 tygodnie się do ciebie odezwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 hej ludziska dawno mnie nie bylo, czasu brak Co tam słychować? zarobieni po uszy [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2010, 20:29_________________________________________________ hej ludziska dawno mnie nie bylo, czasu brak Baq jak dobrze pójdzie to za 2 tygodnie się do ciebie odezwę Lepiej za wczasu się odezwij, serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 hej ludziska dawno mnie nie bylo, czasu brak Co tam słychować? zarobieni po uszy Co tam nowego w świecie rurko-tuningu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 obecny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 obecny Yo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Co tam nowego w świecie rurko-tuningu :polew: A, coś tam działamy. Powoli do przodu. Ciężko zająć się czymś nowym, bo mamy dużo bieżącej pracy, ale jak już znajdzie się chwila to staramy zabierać się za coś nowego albo udoskonalanie starego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Co tam nowego w świecie rurko-tuningu :polew: A, coś tam działamy. Powoli do przodu. Ciężko zająć się czymś nowym, bo mamy dużo bieżącej pracy, ale jak już znajdzie się chwila to staramy zabierać się za coś nowego albo udoskonalanie starego. Mam wtyczkę na forum Passata , jakby co to podeśle ci tam kogoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 obecny Yo! widze że Gregor odebrał kase za 6kę w totka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 róż-owy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor098 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 jestem co tam na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi