egon0407 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Chlopy gdzie kupie tarcze i klocki tanio?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pelex Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Dobry SoMeS ja mam tylko sprężynki do a4 i do tego niewiem jakiej są firmy ale obniżają dosyć mocno. P.S. ja też mam przebiegi rzędu 25-30 tyś rocznie czyli to chyba standart dla tych co nie robią długich i częstych tras http://www.a4-klub.pl/smf/rabaty_promocje-b25.0/ tu sobie poszukaj EGON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 egon u nas u kubaczyńskiego chcesz to podjade tam z Tobą... ma zarówno zamienniki jak i ori Ci ściągnie ja walczę z tą dokładką po raz kolejny :gwizdanie: tym razem mam też szpachle to myślę że będzie dobrze Pelex springi już kupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon0407 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Ja sie rozgladam z brembo wszytkimi tarczami:) na allegro znalazlem przod za 250zl hmmm jeszcze tyl mysle ze dobra cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 siemano niech wam będzie z tą kwasówką, choć mój spawacz twierdzi inaczej, ale jak tak mówisz Gregory to pewnie tak jest M@rk wymiana pompy to 2,5h , a tobie Gregory ile zajęło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Witam lenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon0407 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 dzieki juz zamowilem na allegro tarcze do mojej niuni:) Z brembo komplet tył i przód za 460zł chyba dobra cena no nie?? i klocki z Ferodo za 92zł tył komplet:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 pucek z tą szpachlą to malina teraz będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Witam po malej przerwie Cos tu malo sie dzieje, bez mojej obecnosci Wieden super miasto, a najwiecej Audi, Porsche i Mercedesow. Widzialem nawet RS4 B5 ogolnie sie woza. Mirek wydawało mi się czy redukcje musiałeś robić jak próbowałem Cię wyprzedzać przed zjazdem na rybnicką? :gwizdanie: [br]Dopisany: 15 Maj 2009, 19:01_________________________________________________orientuje się ktoś jaki będzie koszt poduszek pod silnik? tzn u mnie prawa wyj....ana i jakie mogą być konsekwencje jazdy z tym stukiem silnika przy mocniejszym hamowaniu czy na garbie? bo wolałbym to wymienić później :gwizdanie: Somes skad wiesz, ze akurat prawa jest do wymiany ? Mi przy zapalniu i gaszeniu silnika telepie masakrycznie buda, i tez przymierzam sie do wymiany poduszek, ale nie wiem czy 2 czy 1, jak to sie sprawdza ? przegięcie było i to nie raz... :gwizdanie: aż miałem przed oczami chwilami moje poprzednie wypadki ale przy powrocie jako kolejny też rekord ustanowiłem... 220km/h na blacie zobaczyłem - przy tych kapciach Hmn nie wiem jakim cudem, jak jechales za mna caly czas, i ani nie przyspieszales, ani nie zwalniales, a ja jechalem 210 km/h ja idę plus kilku znajomcyh + ludzie z zaprzyjaźnionego klubu :gwizdanie: więc piszę jak by ktoś chciał iść i dołączyć Krolu widze, ze cos spodobalo Ci sie "zaprzyjaznione" forum :gwizdanie: Gregor widze, ze stales sie glownym mechanikiem naszych spotow wiedze to Ty masz. A teraz pytanie do Ciebie, albo Pucka : jak wymienia sie lozysko z przodu, bo nic madrego nie znalazlem na forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 czester, ja widziałem pare dni temu w kato B5 RS4 także nie musiałeś jechać aż do wiednia co do łożysk to podobno jest z tym mega dużo roboty , bo trzeba poodkręcać wahacze , hamulce itp także może lepiej tego samemu nie robić "zaprzyjaźnione" forum , Czester a kto miał naklejke przez chyba pół roku na klapie "zaprzyjaźnionego" klubu przypomnij mi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 czester, ja widziałem pare dni temu w kato B5 RS4 także nie musiałeś jechać aż do wiednia co do łożysk to podobno jest z tym mega dużo roboty , bo trzeba poodkręcać wahacze , hamulce itp także może lepiej tego samemu nie robić "zaprzyjaźnione" forum , Czester a kto miał naklejke przez chyba pół roku na klapie "zaprzyjaźnionego" klubu przypomnij mi :gwizdanie: Mialem i to calkiem do niedawna, bo ladna byla . A tak naprawde na poczatku nie wiedzialem, w ogole o co chodzilo z tymi forami. Wg pewnej osoby to nasz klub nie jest zaprzyjaniony, ale nie bede cytowac. Nie poruszajmy tego tematu juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 a ja do katowic też jeździć nie muszę bo od paru dni po rybniku jeździ czarna RS4... normalnie jak to widziałem, te poszerzenia jednym słowem mega kox!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Co do RS4 to nawet w Gliwicach widzialem, ale juz dawno. Jestem ciekaw ile sobie mechanik zaspiewa za wymiane lozyska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 z wymianą łożyska nie jest tak łatwo, tej sztuki nie opanowałem może złota rączka coś podpowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 a ja do katowic też jeździć nie muszę bo od paru dni po rybniku jeździ czarna RS4... normalnie jak to widziałem, te poszerzenia jednym słowem mega kox!!! Pucek zapros na spota, chetnie bym zobaczyl RS4 na spokojnie :>[br]Dopisany: 18 Maj 2009, 18:14_________________________________________________ z wymianą łożyska nie jest tak łatwo, tej sztuki nie opanowałem może złota rączka coś podpowie... Czytalem, ze miales klopot na poczatku z lozyskiem, wiec myslalem, ze sam to robiles. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 taaaa żebym go dogonił... widziałem go tylko raz, jak będzie to cudo gdzieś zaparkowane to z chęcią zapodam mu kalendarzyk pod wycieraczkę jak się okazało to wtedy nie było łożysko, tylko opona wyząbkowana! mechanik mi je wymienił bez potrzeby:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 A na blatach Rybnickich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 taaaak miał na SR.... sam się zdziwiłem, chyba że ktoś sobie tylko przerobił na RS, ale wątpie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Mysle, ze dosc charakterystyczne jest rs4, i watpie zeby komus chcialo sie przerabiac a4 na rs4. Mial poszerzane nadkola i byl avantem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 ja tam do eu nic nie mam... a że ICH spoty nie kolidują z NASZYMI i mam wolne czwartki będę tam częściej wpadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi