Kędzior Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 wygląda jak lokalne porachunki hehe taka tam gangsterka
diman Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 krolu ty nie siedz na forum tylko sie do czeko szykuj
Kędzior Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Krolu gadał że bez ciebie na żadną impreze niepójdzie
krolu Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Krolu gadał że bez ciebie na żadną impreze niepójdzie dokładnie - dziś post
diman Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Krolu gadał że bez ciebie na żadną impreze niepójdzie no to sie bede musial zbierac bo troszke drogi mam a nie chce sie spoznic [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2010, 19:47_________________________________________________ Krolu gadał że bez ciebie na żadną impreze niepójdzie dokładnie - dziś post co?
krolu Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Krolu gadał że bez ciebie na żadną impreze niepójdzie no to sie bede musial zbierac bo troszke drogi mam a nie chce sie spoznic no jak coś to czekam a i uważaj, żeby hamulców nie przygrzać :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2010, 19:47_________________________________________________ co? nie no idę idę - ale tak na 21:00
czester Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Czester ale niema tego złego... Krolu wczoraj mi powiedział że za to że zapomniał i czas się przedłuży to ma mi załatwić u ciebie rabat 80% :polew: także powiem ci że dla mnie nawet lepiej :polew: Rabat zwyzkowy za opoznienie w przelewie
krolu Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Czester ale niema tego złego... Krolu wczoraj mi powiedział że za to że zapomniał i czas się przedłuży to ma mi załatwić u ciebie rabat 80% :polew: także powiem ci że dla mnie nawet lepiej :polew: Rabat zwyzkowy za opoznienie w przelewie czester :embarrassed: wybacz
Kędzior Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Czester ale niema tego złego... Krolu wczoraj mi powiedział że za to że zapomniał i czas się przedłuży to ma mi załatwić u ciebie rabat 80% :polew: także powiem ci że dla mnie nawet lepiej :polew: Rabat zwyzkowy za opoznienie w przelewie hehe no to już się z Krolem dogadasz mi powiedział że mam dać dyszkę a on resztę już załatwi
mech15 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 wygląda jak lokalne porachunki hehe taka tam gangsterka no właśnie widziałem jak wymuszasz zniżki u Czestra respect :decayed:
Kędzior Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 wygląda jak lokalne porachunki hehe taka tam gangsterka no właśnie widziałem jak wymuszasz zniżki u Czestra respect :decayed: z czegoś muszę żyć :>
A4 Mario Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Gdzie Wszyscy???? Co Wy tam robicie z tymi żonami że Was tutaj nie ma???? :decayed:
Pucek Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 z żonami... niektórzy nie mają nawet dziewczyn :gwizdanie: jedni bawią się w czekoladzie :wallbash: a drudzy śpią :gwizdanie: ja cisnę bajer z Guru na gg
Guregoru Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 z żonami... niektórzy nie mają nawet dziewczyn :gwizdanie: jedni bawią się w czekoladzie :wallbash: a drudzy śpią :gwizdanie: ja cisnę bajer z Guru na gg No podrywamy się na wzajem ciekawe czy coś z tego wyjdzie :polew:
A4 Mario Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Takk kolejna para gejowska w tym kraju :polew: P.S. Ale w Piątek po zlocie chyba nie rozjedziecie się do domów... S P I Ż .... :naughty:
Pucek Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Takk kolejna para gejowska w tym kraju :polew: ja i on? NIGDY wolał bym z psem jak już :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Czemu wszędzie muszą być geje :polew:
A4 Mario Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Ejjj ale pisaliście coś o czekoladzie... to czemu ja nic nie wiem kończyłem prace o 22... mogłem pojechac na soczek...
Rekomendowane odpowiedzi