Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 nie mam humoru na żarty :> Kędzior, w sobotę będę pił tylko piwko, jedno piwko łaj men? ;(
A4 Mario Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 nie mam humoru na żarty :> Kędzior, w sobotę będę pił tylko piwko, jedno piwko łaj men? ;( łaj łaj łaj.... bo to Driver jest....
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 nie mam humoru na żarty :> Kędzior, w sobotę będę pił tylko piwko, jedno piwko łaj men? ;( łaj łaj łaj.... bo to Driver jest.... jak byś był kumpel to byś po niego pojechał i go później odwiózł
Pucek Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 nie mam humoru na żarty :> Kędzior, w sobotę będę pił tylko piwko, jedno piwko łaj men? ;( a co, będę pół niedzieli siedział u Keżora na działce? albo znów jechał autem na bani? wolę nie ryzykować, tym bardziej że mam do domu 50km
A4 Mario Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 nie mam humoru na żarty :> Kędzior, w sobotę będę pił tylko piwko, jedno piwko łaj men? ;( a co, będę pół niedzieli siedział u Keżora na działce? albo znów jechał autem na bani? wolę nie ryzykować, tym bardziej że mam do domu 50km :good: tym bardziej długi weekend także psiarnia bedzie węszyc i szukac padliny...
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 a co, będę pół niedzieli siedział u Keżora na działce? albo znów jechał autem na bani? wolę nie ryzykować, tym bardziej że mam do domu 50km coś się wymyśli pojdziemy gdzieś co porobić na mieście jechać no to nawet niema mowy
A4 Mario Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Czasem tak bywa ja dzisiaj w spiżu też chyba bede nie pijący pifka ...chyba że...
Pucek Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 a nie jadę do spiża bo po co? :gwizdanie: nic nie mogę wypić, a to dlatego że nie ma noclegu
gregory Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 siemacie pany widze ze czekolada sie udala Diman w piątek jest spiż - wpadasz ? :naughty: nawet mi nie mow tylko smaka robisz ;( ale sobie odbije w sobote kumpel z dziewczyna z Manchesteru wpada na flaszeczke chyba nie jedna wiec nudy nie bedzie ja muszę korzystać bo się chyba ze niedługo wolność skończy a co otwierasz nie... pewna blondi pojawiła się na horyzoncie... praca mnie nie zatrzyma - dziś na 8:00 byłem pomoc kumplowi na robocie i dałem rady... :kox: Ta z którą robiłem wczoraj Dirty Dancing? sam się prosiłeś o skwitowanie Ciebie: byłeś kiedyś na d*pach z nami? sam sobie odpowiedz i zastanów się kto tu jest gejem Krolu ja na d*py chodzę sam bo jak ty idziesz to i tak nikomu się nie udaje żadnej wyrwać Jak tobie się uda jedną wyrwać to Krolu już będzie miał czwartą :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 00:22_________________________________________________ a nie jadę do spiża bo po co? :gwizdanie: nic nie mogę wypić, a to dlatego że nie ma noclegu Pucek powiem szczerze, że bez alko też się da pobawić. Przynajmniej nie jesteś śpiący tak szybko i masz więcej energii :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Jak tobie się uda jedną wyrwać to Krolu już będzie miał czwartą :gwizdanie: Pucek powiem szczerze, że bez alko też się da pobawić. Przynajmniej nie jesteś śpiący tak szybko i masz więcej energii :gwizdanie: Po dobrej dawce alko też nie czujesz zmęczenia a jak czujesz to znaczy że za mało wypiłeś [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 00:42_________________________________________________Dobra uciekam spać Do jutra
gregory Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Dobrej nocy! ja się też kładę [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 00:52_________________________________________________Na dobranoc: Lady Zgaga [szymon Majewski Show] Krolu coś dla ciebie, ty lubisz lady zgagę
diman Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 a nie jadę do spiża bo po co? :gwizdanie: nic nie mogę wypić, a to dlatego że nie ma noclegu ino sie stracilem i sie nocleg stracil ze mna
miron78 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 08:27_________________________________________________Dziś może wpadnie do nas kolega Buzka ( Darek z Gliwickiej hamowni - były właściciel żółtego leona ) ze swoim 3.0tdiQ + soft + tip + full s-line + 19 BBS a po za tym golas no może jeszcze ledy tył ale to dopiero reza
Guregoru Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 to może dziś grill :gwizdanie: Siemasz Jak dzisiaj wymyślicie grilla to dajcie ktoś info esem na koma bo nie wiem czy jeszcze wejdę na forum przed spotem
Pucek Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Ty masz wielkie dupsko więc żreć już nie musisz
Guregoru Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Ty masz wielkie dupsko więc żreć już nie musisz Odezwał się ten co ma mniejsze
Rekomendowane odpowiedzi