miron78 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 nie wiecie co jest z Patrikosem ? ma ktoś do niego nr tel. ? Bo ani nie zapłacił za urodziny ani też nie odpisał, że nie jedzie - no i dawno nic nie pisał na forum
Pucek Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 i po spocie rundka przez miasto była...i to jaka dla tych którzy pojechali...napiszę że rundka była przez Gliwice, Gregorowozem :decayed: na pokładzie: kierowca - prawie 200 konny Pucosław no i cała reszta czyli Gregor, gej Glutosław i Egon wielkie rzygi a jak już wróciliśmy na Arenę...tak dobrze czytacie :gwizdanie: to zauważyliśmy że te 230 koni w tym srebrnym sedanie potrafi nawet zadziwić warto obejrzeć no więc trochę poupalaliśmy jak za starych dobrych czasów oczywiście w drodze powrotnej gaz do dechy i zamiast zrobić 150km to zrobię już tylko 50km dzięki wszystkim za spota, za UDANY grill no i do następnego aaa i Miron, odsetki lecą :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Opublikowano 1 Maja 2010 i po spocie rundka przez miasto była...i to jaka dla tych którzy pojechali...napiszę że rundka była przez Gliwice, Gregorowozem :decayed: na pokładzie: kierowca - prawie 200 konny Pucosław no i cała reszta czyli Gregor, gej Glutosław i Egon wielkie rzygi a jak już wróciliśmy na Arenę...tak dobrze czytacie :gwizdanie: to zauważyliśmy że te 230 koni w tym srebrnym sedanie potrafi nawet zadziwić warto obejrzeć no więc trochę poupalaliśmy jak za starych dobrych czasów oczywiście w drodze powrotnej gaz do dechy i zamiast zrobić 150km to zrobię już tylko 50km dzięki wszystkim za spota, za UDANY grill no i do następnego aaa i Miron, odsetki lecą :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: odsetki wszystkim a tu fura po którą miałem wczoraj jechać - oczywiście nie pojechałem i wybrałem zlot kumpel pojechał i kupił http://moto.allegro.pl/item1016930354_audi_a4_s_line_2008r_idealny.html czyli już 2 sztuki black edition będą w knurowie
miron78 Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Opublikowano 1 Maja 2010 a to ta po którą jechał ten Darek który wpadł na 5 min. http://moto.allegro.pl/item1020121082_audi_a4_avant_2_0diesel_s_line_2005r.html[br]Dopisany: 01 Maj 2010, 09:29_________________________________________________
MAJKI Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 a to ta po którą jechał ten Darek który wpadł na 5 min. http://moto.allegro.pl/item1020121082_audi_a4_avant_2_0diesel_s_line_2005r.html[br]Dopisany: 01 Maj 2010, 09:29_________________________________________________ Widze nastepna niebieska bedzie na śląsku
akjam Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 No ładne obie sztuki ale ten niebieski kolorek...
MAJKI Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Niebieski kolorek jest ale wołabym tą czarną Nudy jak nie wiem i jeszcze ta pogoda i co tu robic chyba tylko pozostaje TV i
miron78 Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Opublikowano 1 Maja 2010 takie plany wyjazdowe na ten wekend i pogoda wszystko spierdzieliła
A4 Mario Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Niebieski kolorek jest ale wołabym tą czarną Nudy jak nie wiem i jeszcze ta pogoda i co tu robic chyba tylko pozostaje TV i Markiety pozamykali i dramat.. nie ma co robic... :polew:
MAJKI Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Niebieski kolorek jest ale wołabym tą czarną Nudy jak nie wiem i jeszcze ta pogoda i co tu robic chyba tylko pozostaje TV i Markiety pozamykali i dramat.. nie ma co robic... :polew: MArio to ostatnie miejsce gdzie bym sie udał nie ciepie tam chodzic szczegolnie w weekendy Wolałbym +30 stopni , wino , kobiety i śpiew
akjam Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Niebieski kolorek jest ale wołabym tą czarną Nudy jak nie wiem i jeszcze ta pogoda i co tu robic chyba tylko pozostaje TV i Markiety pozamykali i dramat.. nie ma co robic... :polew: MArio to ostatnie miejsce gdzie bym sie udał nie ciepie tam chodzic szczegolnie w weekendy Wolałbym +30 stopni , wino , kobiety i śpiew Wszystko ok ale Zależy kto by śpiewał...
A4 Mario Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Niebieski kolorek jest ale wołabym tą czarną Nudy jak nie wiem i jeszcze ta pogoda i co tu robic chyba tylko pozostaje TV i Markiety pozamykali i dramat.. nie ma co robic... :polew: MArio to ostatnie miejsce gdzie bym sie udał nie ciepie tam chodzic szczegolnie w weekendy Wolałbym +30 stopni , wino , kobiety i śpiew Takk albo " Sex Dragi i Rap " ... :polew:
Rekomendowane odpowiedzi