keżor Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 nie prawda 2x droższe przecież dałem pytajnik :cwaniak1:
gregory Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Witka! Nie wiem co z tym grillem będzie, ale u mnie się przejaśnia i wychodzi powoli słonko. Wygląda na to, że już się wypadało
Pucek Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Witka! Nie wiem co z tym grillem będzie, ale u mnie się przejaśnia i wychodzi powoli słonko. Wygląda na to, że już się wypadało Kolego, grill jest, na chacie u koksa Keżora
Pucek Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Gregory, już wiesz że dzisiaj grill jest na 17:00 :gwizdanie:
gregory Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Gregory, już wiesz że dzisiaj grill jest na 17:00 :gwizdanie: Już doczytałem, w sumie to i dobrze że później, może się jeszcze bardziej rozpogodzi. U mnie w tej chwili już nie pada i się przejaśnia.
diman Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 widzę ze się wszyscy dobrze bawią u keżora bo cisza jak cholera a do tego forum nie było pól dnia
keżor Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 ja już w domu - było mega doborowe towarzystwo
Pucek Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 żyję łaaaaaaapszzzzzzzz łaaaaaaapszzzzzzzz co tam się działo... :kox: :kox: :kox: :kox: noooooormalnie było zakurwiście fajnie!!!!!!!! :notworthy: :notworthy: DZIĘKI KEŻOR
Rekomendowane odpowiedzi