keżor Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Mironnnnnn , jestem u Ciebie w piątek na bank robiłem właśnie to ćwiczenie co mi pokazałeś i mnie wypompowało jak ponton a miałem 30 i 5 to sie robi jeden raz? , czy odpoczynek i drugi raz cały cykl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Mironnnnnn , jestem u Ciebie w piątek na bank robiłem właśnie to ćwiczenie co mi pokazałeś i mnie wypompowało jak ponton a miałem 30 i 5 to sie robi jeden raz? , czy odpoczynek i drugi raz cały cykl ? raczej bez odpoczynku "serie" bo to ćwiczenie na dopompowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Mironnnnnn , jestem u Ciebie w piątek na bank robiłem właśnie to ćwiczenie co mi pokazałeś i mnie wypompowało jak ponton a miałem 30 i 5 to sie robi jeden raz? , czy odpoczynek i drugi raz cały cykl ? koksy Kędzior, noooo widzisz jak to jest, zmieniasz wcielenia jak Bóg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Mironnnnnn , jestem u Ciebie w piątek na bank robiłem właśnie to ćwiczenie co mi pokazałeś i mnie wypompowało jak ponton a miałem 30 i 5 to sie robi jeden raz? , czy odpoczynek i drugi raz cały cykl ? raczej bez odpoczynku "serie" bo to ćwiczenie na dopompowanie no to wiem ławka , łapy , ławka , łapy non stop , ale czy jak to zrobie to czy finito czy np. 5minut przerwy i dawaj jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Kędzior, noooo widzisz jak to jest, zmieniasz wcielenia jak Bóg i w dodatku jestem nieśmiertelny raczej finito bo to robisz na koniec treningu, przynajmniej tak wywnioskowałem z tego co Miron gadał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 siema imprezowicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 no widze ze znowu gruba impreza a ja dopiero do chaty wbilem kąpiel i znowu cza sie zbierac :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Maj 2010, 16:30_________________________________________________ poogladalem foty jestescie przejebani impra boska :kox: Keżor szacun za taka impreze reszty sie juz domyslam ale fotka z Stanleyem i Kędziorem jest :kox: :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Mironnnnnn , jestem u Ciebie w piątek na bank robiłem właśnie to ćwiczenie co mi pokazałeś i mnie wypompowało jak ponton a miałem 30 i 5 to sie robi jeden raz? , czy odpoczynek i drugi raz cały cykl ? koksy Kędzior, noooo widzisz jak to jest, zmieniasz wcielenia jak Bóg Trza było wczoraj zejść do siłki od Keżora to byś se sztangą pociepał z prawdziwymi facetami, a ty z kobietami się pantofliłeś Keżor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Mironnnnnn , jestem u Ciebie w piątek na bank robiłem właśnie to ćwiczenie co mi pokazałeś i mnie wypompowało jak ponton a miałem 30 i 5 to sie robi jeden raz? , czy odpoczynek i drugi raz cały cykl ? Keżor - ja osobiście to robię w dni kiedy robię inne partie mieśni. Czyli kiedy robię np. triceps i biceps ( normalnie 4 ćwiczenia po 4 serie ) to na koniec po wszystkim jako dopompoanie robię właśnie to co Ci pokazałem. Takich kombinacji jest dużo więcej - to było w sumie takie przykładowe i bardzo efektywne. Można to oczywiście robić w większej ilości czy też jak wspominałeś zrobić 5 min przerwy i zrobić raz jeszcze - ale jak sam widzisz mimo w sumie 5-7 minut ( bo tyle to trwa ) nieźle to daje w kość ja to robię bo dobrze, się po tym czuję Ps. ciężko tak wszystko opisać w kilku zdaniach jak się ćwiczy kilkanacie lat ale takich trików czy mało znanych i stosowanych ćwiczeń jest znacznie więcej [br]Dopisany: 02 Maj 2010, 22:04_________________________________________________Keżor - jeżeli to co Ci pokazałem robiłeś sumiennie i prawidłowo w dodatku z dobrze dobranym ciężarem to pewnie byłeś w mega szoku jak taki mały ciężar może tak dać w dupe mięśnią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 pustki tu kolego pustki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Mironnnnnn , jestem u Ciebie w piątek na bank robiłem właśnie to ćwiczenie co mi pokazałeś i mnie wypompowało jak ponton a miałem 30 i 5 to sie robi jeden raz? , czy odpoczynek i drugi raz cały cykl ? raczej bez odpoczynku "serie" bo to ćwiczenie na dopompowanie no to wiem ławka , łapy , ławka , łapy non stop , ale czy jak to zrobie to czy finito czy np. 5minut przerwy i dawaj jeszcze raz jak coś to ja mam film instruktażowy z Kok... Mironem w roli głównej :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Mironnnnnn , jestem u Ciebie w piątek na bank robiłem właśnie to ćwiczenie co mi pokazałeś i mnie wypompowało jak ponton a miałem 30 i 5 to sie robi jeden raz? , czy odpoczynek i drugi raz cały cykl ? raczej bez odpoczynku "serie" bo to ćwiczenie na dopompowanie no to wiem ławka , łapy , ławka , łapy non stop , ale czy jak to zrobie to czy finito czy np. 5minut przerwy i dawaj jeszcze raz jak coś to ja mam film instruktażowy z Kok... Mironem w roli głównej :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 02 Maj 2010, 22:34_________________________________________________trzeba było gadać że filmujesz bym się rozebrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 pustki tu kolego pustki Różowych teraz nawiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 patrzcie dokładnie na foto - brak navi i bose mogę zrozumieć - ale nie korbki z tyłu http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10949755 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 trzeba było gadać że filmujesz bym się rozebrał ten pies by się na ciebie rzucił :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 a tu fura klubowego kolegi - było to pierwsze RS4B7 na polskich drogach - był tą furą na zlocie Ogólnopolskim w Wiśle w 2008r http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11123757[br]Dopisany: 02 Maj 2010, 22:48_________________________________________________ trzeba było gadać że filmujesz bym się rozebrał ten pies by się na ciebie rzucił :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Miazga...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 patrzcie dokładnie na foto - brak navi i bose mogę zrozumieć - ale nie korbki z tyłu http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10949755 ale ten wydech :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi