Kędzior Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 siema glywice co chcesz ? a tam od razu coś chcę... kto ma pożyczyć dychę? :polew:
gregory Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 siema glywice co chcesz ? a tam od razu coś chcę... kto ma pożyczyć dychę? :polew: dechę? do prasowania, do serfowania? z płotu?
piterra Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 siema glywice co chcesz ? a tam od razu coś chcę... kto ma pożyczyć dychę? :polew: ale oddajesz 20zeta :polew:
Kędzior Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 siema glywice co chcesz ? a tam od razu coś chcę... kto ma pożyczyć dychę? :polew: ale oddajesz 20zeta :polew: ee to mnei się niekalkuluję :polew: siema glywice co chcesz ? a tam od razu coś chcę... kto ma pożyczyć dychę? :polew: dechę? do prasowania, do serfowania? z płotu? z płota
Guregoru Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Pogoda zj***na to wysypało wszystkimi na forum widzę
Pucek Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Kędzior, a Ty znów piłeś nic a nic od rana i już walić piwsko :gwizdanie: masz Ty jeszcze podroby dobre?
Kędzior Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Kędzior, a Ty znów piłeś nic a nic od rana i już walić piwsko :gwizdanie: masz Ty jeszcze podroby dobre? nom leża w zamrażalniku :polew: a tak serio to niepiłem tylko mam dobry humor to dlatego że dzisiaj wolne od pracy
Guregoru Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Krolu a ty dziś nie oglądasz cały dzień programu AXN bo tam leci twój ulubiony serial (aż do 20)
A-rek Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Pogoda zj***na to wysypało wszystkimi na forum widzę to nie dlatego, nikt nie moze za kolkiem usiasc :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Pogoda zj***na to wysypało wszystkimi na forum widzę to nie dlatego, nikt nie moze za kolkiem usiasc :gwizdanie: A to takie z was pijaki tak
gregory Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Pogoda zj***na to wysypało wszystkimi na forum widzę to nie dlatego, nikt nie moze za kolkiem usiasc :gwizdanie: A to takie z was pijaki tak A tak!
Guregoru Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Pogoda zj***na to wysypało wszystkimi na forum widzę to nie dlatego, nikt nie moze za kolkiem usiasc :gwizdanie: A to takie z was pijaki tak A tak! a to nowość
krolu Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Krolu a ty dziś nie oglądasz cały dzień programu AXN bo tam leci twój ulubiony serial (aż do 20) co leci?
Guregoru Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Krolu a ty dziś nie oglądasz cały dzień programu AXN bo tam leci twój ulubiony serial (aż do 20) co leci? Dr. House
krolu Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Krolu a ty dziś nie oglądasz cały dzień programu AXN bo tam leci twój ulubiony serial (aż do 20) co leci? Dr. House no lubię doktorka ale widziałem wszystkie odcinki
A-rek Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Krolu a ty dziś nie oglądasz cały dzień programu AXN bo tam leci twój ulubiony serial (aż do 20) co leci? Dr. House no lubię doktorka ale widziałem wszystkie odcinki to tak jak ja.....
Rekomendowane odpowiedzi