keżor Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 no wsumie zaciekawil mnie ten pomysl na terapie mozesz cos blizej ja obstawiam Spiż spiż to dzisiaj.. :gwizdanie: ja sie właśnie wy***ałem z 1050zł :gwizdanie: ale może pójde do spiża :gwizdanie: widze kezor ze grubo idziesz zeby ta twoja padlinke uruchomic no a najgorsze , że końca nie widać
diman Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 no wsumie zaciekawil mnie ten pomysl na terapie mozesz cos blizej ja obstawiam Spiż spiż to dzisiaj.. :gwizdanie: ja sie właśnie wy***ałem z 1050zł :gwizdanie: ale może pójde do spiża :gwizdanie: widze kezor ze grubo idziesz zeby ta twoja padlinke uruchomic no a najgorsze , że końca nie widać no to serio masz problem z tym autem ale znajac ciebie to to wmomencie ogarniesz
A-rek Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 no wsumie zaciekawil mnie ten pomysl na terapie mozesz cos blizej okład z młodych piersi :gwizdanie: oj to by był strzał w dziesiątkę ale gdzie tu znajdziesz te mlode piersi chyba na Top3 laski najprędzej :gwizdanie: przeciez tyle polskiej mlodziezy wyjechalo na wyspy wiec napewno cos by sie tam znalazlo tylko musisz sie przejsc do jakies restauracji czy hotelu :>
keżor Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 no wsumie zaciekawil mnie ten pomysl na terapie mozesz cos blizej ja obstawiam Spiż spiż to dzisiaj.. :gwizdanie: ja sie właśnie wy***ałem z 1050zł :gwizdanie: ale może pójde do spiża :gwizdanie: widze kezor ze grubo idziesz zeby ta twoja padlinke uruchomic no a najgorsze , że końca nie widać no to serio masz problem z tym autem ale znajac ciebie to to wmomencie ogarniesz jak można momentem nazwać okres od lutego do maja , to fakt . masz racje
diman Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 no wsumie zaciekawil mnie ten pomysl na terapie mozesz cos blizej ja obstawiam Spiż spiż to dzisiaj.. :gwizdanie: ja sie właśnie wy***ałem z 1050zł :gwizdanie: ale może pójde do spiża :gwizdanie: widze kezor ze grubo idziesz zeby ta twoja padlinke uruchomic no a najgorsze , że końca nie widać no to serio masz problem z tym autem ale znajac ciebie to to wmomencie ogarniesz jak można momentem nazwać okres od lutego do maja , to fakt . masz racje luz
miron78 Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Opublikowano 8 Maja 2010 Czester - o to chodziło Pucek - wyślij mi dane Darek - fajnie że się zapisałeś [br]Dopisany: 08 Maj 2010, 09:45_________________________________________________ jak tam potomek się czuje? teraz lepiej ale w nocy nie było za ciekawie
krolu Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Czester - o to chodziło Pucek - wyślij mi dane Darek - fajnie że się zapisałeś [br]Dopisany: 08 Maj 2010, 09:45_________________________________________________ jak tam potomek się czuje? teraz lepiej ale w nocy nie było za ciekawie wiec dobrze, że wczoraj nigdzie nie pojechaliście
gregory Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 BRY! Pudzian dał mimo wszystko radę :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Opublikowano 8 Maja 2010 BRY! Pudzian dał mimo wszystko radę :gwizdanie: eeeeeeeee tam - żadna walka - zaczekajcie aż dostanie normalnego przeciwnika [br]Dopisany: 08 Maj 2010, 10:18_________________________________________________ Czester - o to chodziło Pucek - wyślij mi dane Darek - fajnie że się zapisałeś [br]Dopisany: 08 Maj 2010, 09:45_________________________________________________ jak tam potomek się czuje? teraz lepiej ale w nocy nie było za ciekawie wiec dobrze, że wczoraj nigdzie nie pojechaliście no dobrze - ale troszke szkoda bo plan i warunki były odpowiednie - teraz bym z Puckiem i Gregorem na balkonie w słoneczku piwko sączył :>
gregory Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 BRY! Pudzian dał mimo wszystko radę :gwizdanie: eeeeeeeee tam - żadna walka - zaczekajcie aż dostanie normalnego przeciwnika Mirek Pudzian się dopiero uczy, to jest nowicjusz, więc nie wiem czego by od niego wymagać, żeby wyszedł na ring i rozwalił kogoś dwoma strzałami? :gwizdanie: Moim zdaniem to i tak dobrze, że mimo że jest to najsilniejszy człowiek na ziemi to wytrzymał tą walkę i wygrał bo walczył z kimś kto ma wiele walk za sobą i doświadczenie na ringu :gwizdanie: no dobrze - ale troszke szkoda bo plan i warunki były odpowiednie - teraz bym z Puckiem i Gregorem na balkonie w słoneczku piwko sączył :> Piwko na balkonie i w słoneczku :drool:
krolu Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Piwko na balkonie i w słoneczku :drool: :slina:
gregory Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Zapomniałeś dodać: "po soczystej jajecznicy" :>
krolu Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Zapomniałeś dodać: "po soczystej jajecznicy" :> na teflonie :polew:
Rekomendowane odpowiedzi