Bulik Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 ...po robocie ,nie gadamy o robocie :gwizdanie: :polew:
Guregoru Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 ...po robocie ,nie gadamy o robocie :gwizdanie: :polew: Ty się nie śmiej bo dobrze gadasz
Skydiver Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Za wiele się tu ostatnio nie dzieje ........ Może jakaś rozrywka na weekend http://www.skokispadochronowe.org/
Pucek Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Za wiele się tu ostatnio nie dzieje ........ Może jakaś rozrywka na weekend http://www.skokispadochronowe.org/ taka nuda... niektórzy wolą dać ostro w palnik
Skydiver Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Za wiele się tu ostatnio nie dzieje ........ Może jakaś rozrywka na weekend http://www.skokispadochronowe.org/ taka nuda... niektórzy wolą dać ostro w palnik :doh1: :doh1: :doh1:
Guregoru Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 a ja za godzinkę spadam do roboty Pucek ty się nie przejmuj bo jak ty będziesz na emeryturze to my będziemy musieli dalej zapie*dalać w robocie
Pucek Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 a ja za godzinkę spadam do roboty Pucek ty się nie przejmuj bo jak ty będziesz na emeryturze to my będziemy musieli dalej zapie*dalać w robocie jak nasz piękny rząd tego nie zmieni to tak będzie :gwizdanie: [br]Dopisany: 11 Maj 2010, 19:39_________________________________________________
Guregoru Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 jak nasz piękny rząd tego nie zmieni to tak będzie :gwizdanie: No chyba że będziecie robili do 65 roku życia Trzymaj się
Pucek Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 jak nasz piękny rząd tego nie zmieni to tak będzie :gwizdanie: No chyba że będziecie robili do 65 roku życia Trzymaj się tak, gość 65 lat który codziennie musi zejść na nogach ponad kilometr, robić, a potem wyjść, nawet wózek inwalidzki by wymiękł :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 tak, gość 65 lat który codziennie musi zejść na nogach ponad kilometr, robić, a potem wyjść, nawet wózek inwalidzki by wymiękł :gwizdanie: E tam przecież dasz radę Nie zasyp kolegom chodnika dzisiaj
MAJKI Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 2 dni mnie nie było ale duzo nie było do nadrabiania :gwizdanie: to juz nie te czasy Ogólnie wyjeb.... jestem jak piety pielgrzyma po tym kawalerskim, nie pamietam kiedy miałem taką bombe zebym praktycznie nic nie pamietał z końca imprezy, zdjec pani szparki nie mamy bo szkoda mi było telefonu na takiego paszczura przyjechała inna laska jak mozna ja wogole laską nazwac qr** jak wysiadła z taxi to jeszcze jej Pan młody nie widział a juz go przepraszali
Guregoru Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 2 dni mnie nie było ale duzo nie było do nadrabiania :gwizdanie: to juz nie te czasy Ogólnie wyjeb.... jestem jak piety pielgrzyma po tym kawalerskim, nie pamietam kiedy miałem taką bombe zebym praktycznie nic nie pamietał z końca imprezy, zdjec pani szparki nie mamy bo szkoda mi było telefonu na takiego paszczura przyjechała inna laska jak mozna ja wogole laską nazwac q***wa jak wysiadła z taxi to jeszcze jej Pan młody nie widział a juz go przepraszali No to się prawie udało za to na pewno miał niespodziankę bo może się tego nie spodziewał
Bulik Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 jak wysiadła z taxi to jeszcze jej Pan młody nie widział a juz go przepraszali :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: przynajmniej niezapomni tego kawalerskiego :polew: [br]Dopisany: 11 Maj 2010, 21:24_________________________________________________nawet sie nie pytam czy Koks odwoził ją swoim "taxi"
miron78 Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Opublikowano 11 Maja 2010 jak wysiadła z taxi to jeszcze jej Pan młody nie widział a juz go przepraszali :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: przynajmniej niezapomni tego kawalerskiego :polew: [br]Dopisany: 11 Maj 2010, 21:24_________________________________________________nawet sie nie pytam czy Koks odwoził ją swoim "taxi" Pucek widze sie nie przyznał.......................no to ja Wam napisze Zamówiłem coś na allegro - Pucek z grzeczności mi to odebrał bo sprzedający był z Rybnika - dał mi to na zlocie - ja nie miałem drobnych - więc zrobiłem mu przelew wpisując w tytule " Za loda na trasie Rybnik-Żory" [br]Dopisany: 11 Maj 2010, 21:57_________________________________________________a tak przy okazji - bo już wtorek co robimy w piątek
keżor Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 a pewnie Pucek ma wspólne konto z rodzicami i będzie poważna rozmowa jak przyjdzie wykaz z banku :polew:
Rekomendowane odpowiedzi