Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cze :hi:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

obecny po robocie :hi:

Opublikowano
:hi: po robocie
Opublikowano

...po robocie ,nie gadamy o robocie :gwizdanie:

:polew: :polew:

Opublikowano

...po robocie ,nie gadamy o robocie :gwizdanie:

:polew: :polew:

Ty się nie śmiej bo dobrze gadasz :wink4:

Opublikowano

a ja za godzinkę spadam do roboty :wallbash:

Opublikowano

Za wiele się tu ostatnio nie dzieje ........

Może jakaś rozrywka na weekend

http://www.skokispadochronowe.org/

taka nuda...

niektórzy wolą dać ostro w palnik :decayed:

Opublikowano

Pucek ty się nie przejmuj bo jak ty będziesz na emeryturze to my będziemy musieli dalej zapie*dalać w robocie :)

Opublikowano

Pucek ty się nie przejmuj bo jak ty będziesz na emeryturze to my będziemy musieli dalej zapie*dalać w robocie :)

jak nasz piękny rząd tego nie zmieni to tak będzie :gwizdanie:

[br]Dopisany: 11 Maj 2010, 19:39_________________________________________________ :hi:

Opublikowano

No chyba że będziecie robili do 65 roku życia :decayed:

Trzymaj się :hi:

Opublikowano

No chyba że będziecie robili do 65 roku życia :decayed:

Trzymaj się :hi:

tak, gość 65 lat który codziennie musi zejść na nogach ponad kilometr, robić, a potem wyjść, nawet wózek inwalidzki by wymiękł :gwizdanie:

Opublikowano

tak, gość 65 lat który codziennie musi zejść na nogach ponad kilometr, robić, a potem wyjść, nawet wózek inwalidzki by wymiękł :gwizdanie:

E tam przecież dasz radę :decayed:

Nie zasyp kolegom chodnika dzisiaj :hi:

Opublikowano

2 dni mnie nie było ale duzo nie było do nadrabiania :gwizdanie: to juz nie te czasy :decayed:

Ogólnie wyjeb.... jestem jak piety pielgrzyma po tym kawalerskim, nie pamietam kiedy miałem taką bombe zebym praktycznie nic nie pamietał z końca imprezy, zdjec pani szparki nie mamy bo szkoda mi było telefonu na takiego paszczura przyjechała inna laska jak mozna ja wogole laską nazwac :wallbash: qr** jak wysiadła z taxi to jeszcze jej Pan młody nie widział a juz go przepraszali :polew:

Opublikowano

2 dni mnie nie było ale duzo nie było do nadrabiania :gwizdanie: to juz nie te czasy :decayed:

Ogólnie wyjeb.... jestem jak piety pielgrzyma po tym kawalerskim, nie pamietam kiedy miałem taką bombe zebym praktycznie nic nie pamietał z końca imprezy, zdjec pani szparki nie mamy bo szkoda mi było telefonu na takiego paszczura przyjechała inna laska jak mozna ja wogole laską nazwac :wallbash: q***wa jak wysiadła z taxi to jeszcze jej Pan młody nie widział a juz go przepraszali :polew:

No to się prawie udało :decayed: za to na pewno miał niespodziankę bo może się tego nie spodziewał :polew:

Opublikowano

jak wysiadła z taxi to jeszcze jej Pan młody nie widział a juz go przepraszali :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: przynajmniej niezapomni tego kawalerskiego :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 11 Maj 2010, 21:24_________________________________________________nawet sie nie pytam czy Koks odwoził ją swoim "taxi"

:decayed:

Opublikowano

jak wysiadła z taxi to jeszcze jej Pan młody nie widział a juz go przepraszali :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: przynajmniej niezapomni tego kawalerskiego :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 11 Maj 2010, 21:24_________________________________________________nawet sie nie pytam czy Koks odwoził ją swoim "taxi"

Pucek widze sie nie przyznał.......................no to ja Wam napisze :decayed:

Zamówiłem coś na allegro - Pucek z grzeczności mi to odebrał bo sprzedający był z Rybnika - dał mi to na zlocie - ja nie miałem drobnych - więc zrobiłem mu przelew wpisując w tytule " Za loda na trasie Rybnik-Żory" :decayed:[br]Dopisany: 11 Maj 2010, 21:57_________________________________________________a tak przy okazji - bo już wtorek :decayed: co robimy w piątek :naughty:

Opublikowano

a pewnie Pucek ma wspólne konto z rodzicami i będzie poważna rozmowa jak przyjdzie wykaz z banku :polew: :polew: