miron78 Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Opublikowano 12 Maja 2010 Pucek - nie ząrtuj że przez ten przelew masz jakieś problemu - nie wierzę a z balowaniem to jak w końcu ? Nie wiem jak to u mnie będzie wyglądało bo Dorota ma impreze w pracy i nie wiem do któraj tam zabawi i czy jej się będzie chciało jeszcze gdzieś jechać - jak nie ma chętnych na spiż to można u mnie posiedzieć przy jakims alko w mniejszym gronie - propozycja dla tych którym piątek pasuje
Pucek Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Pucek - nie ząrtuj że przez ten przelew masz jakieś problemu - nie wierzę a z balowaniem to jak w końcu ? Nie wiem jak to u mnie będzie wyglądało bo Dorota ma impreze w pracy i nie wiem do któraj tam zabawi i czy jej się będzie chciało jeszcze gdzieś jechać - jak nie ma chętnych na spiż to można u mnie posiedzieć przy jakims alko w mniejszym gronie - propozycja dla tych którym piątek pasuje Nie, nie mam problemów z tego powodu przecież mam własne konto i nie licząc tej siary jak kiedyś miła pani z banku zajrzy mi do wpływów... odnośnie weekendu, jak widać nic do siebie nie pasuje, ogólnie lipa na maxa ja nie będę stwarzał problemu braniem urlopu dla wypicia paru piwek, bo taka okazja jeszcze będzie, więc odpuszczam sobie
miron78 Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Opublikowano 12 Maja 2010 Pucek ale w sobotę nie pracujesz prawda ? to w piątek konczysz robote i wpadasz coś czuję, że i tak spontan będzie w piątek
Pucek Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Pucek ale w sobotę nie pracujesz prawda ? to w piątek konczysz robote i wpadasz coś czuję, że i tak spontan będzie w piątek tak, mógłbym wpaść w sobotę o godzinie 6 rano na sobotę to ja już mam plany aaa i przyda mi się taki weekend bez przepijania kasy i przynajmniej porobię coś przy garażu
miron78 Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Opublikowano 12 Maja 2010 czyli co ? impra odpada w piątek ? czyli Ty na nocke idziesz w piątek ?
krolu Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 ja za to nie mogę w sobotę mam jakieś bzdurne spotkanie - 5 lat po maturze chyba ze po 22-23
A4 Mario Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 czyli co ? impra odpada w piątek ? czyli Ty na nocke idziesz w piątek ? Pucek ma tak samo jak i ja... tak to jest jak sie ma na nocki... mamy tak samo zmiany....
Pucek Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 czyli co ? impra odpada w piątek ? czyli Ty na nocke idziesz w piątek ? tak, ja w piątek też odpadam, chyba że zadzwonię po urlop na żądanie ale jeszcze nie raz może mi się przydać :gwizdanie: w piątek na 22:00 jestem w pracy
miron78 Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Opublikowano 12 Maja 2010 no to trudno - przynajmniej w sobotę będę zdrowy
Pucek Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 no to trudno - przynajmniej w sobotę będę zdrowy przecież Ty nie pijesz
Rekomendowane odpowiedzi