A-rek Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 AEB jest starsze , to tak baardzo po krótce no to sie domyslilem bo zazwyczaj wystepuje w przedliftach, a APU w poliftach :> a konstrukcyjnie, eksploatacyjnie to ktory wart uwagi :?:
A-rek Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Miron jak tam przygotowania do Geco :?: ps: rzuciles okiem na filmik
Pucek Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Arek, jak chcesz poznać różnice między APU a AEB to wal na gg :gwizdanie: tak w ogóle no i widzisz Guru? jak nie potrafisz włączyć zasilacza z liveboxa to potem nie narzekaj że nie masz neta i że to gówno :gwizdanie: ale mam nerwy, po*ebane orange
Pucek Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 mnie też coś łapie bo spałem z otwartym oknem :gwizdanie:
moskal Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Witam , zapraszam do zakupu smyczy klubowych http://www.a4-klub.pl/smf/smycze_iii_tura_lista_chetnych_dostepne_129_sztuk-t133473.0.html
Guregoru Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 miałeś liveboxa? czytałem na necie i właśnie takie opinie były, ale pytałem ludzi którzy je mają i NIKT nie narzeka, więc nie pitol :gwizdanie: Mam i żałuję Kilka razy się zawiesił, kilka razy musiałem wejść w jego ustawienia bo się hasło usunęło jednym słowem to porażka jak go kupowałem to nie wiedziałem że średnio co miesiąc będzie z nim jakiś problem Już chyba 2 razy musiałem go całkowicie restartować a połączenie wifi z liveboxa jest gówno warte wystarczy jedna grubsza ściana i już jest 1/3 sygnału Najlepiej kupić jaki router z prawdziwego zdarzenia z 2 antenkami i będzie git (i net na tym zyska i połączenie wifi i ty bo nie będziesz miał takich problemów) to tak jak moi rodzice mają co chwile problem z komputerem - bo nie potrafią go używać Właśnie o to się rozchodzi że jak bym nie miał bladego pojęcia o kompie to bym już w ch***j kasy powydawał na informatyka przez ten zasyfiony livebox [br]Dopisany: 19 Maj 2010, 11:50_________________________________________________Ps.
A-rek Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 wystarczy jedna grubsza ściana i już jest 1/3 sygnału Guru my mieszkamy w domach, a nie w bunkrach wiec nie mamy z tym problemow Pucek odezwie sie do ciebie bo musze sie troche poduczyc w sprawie AEB bo od niedzieli taka jest w rodzinie
Bulik Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 A ja jestem dalej chory... :wallbash: kac tak długo nie trzyma koksy
Guregoru Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 wystarczy jedna grubsza ściana i już jest 1/3 sygnału Guru my mieszkamy w domach, a nie w bunkrach wiec nie mamy z tym problemow U mnie wystarczy ściana działowa z dużego pokoju (a livebox stoi w moim) i już sygnał jest do d*py Pucek odezwie sie do ciebie bo musze sie troche poduczyc w sprawie AEB bo od niedzieli taka jest w rodzinie Pucek ma APU a nie AEB
Guregoru Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 ale cisza przez cały dzień Ciebie nie ma to nikt się nie odważy odezwać nie pytany
miron78 Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Opublikowano 19 Maja 2010 Ty żyjesz [br]Dopisany: 19 Maj 2010, 21:54_________________________________________________spadam - do jutra
Rekomendowane odpowiedzi