Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:shocked: ale ruch :no: :no:
  • Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

gliwickie padają :tongue4:

Opublikowano

smutne to bardzo :sarcastic:
Opublikowano

Qri ori DV-ke, kumpel pakuje kompresor do civica i ponoc potrzebuje :)

Opublikowano

smutne to bardzo :sarcastic:

a wszystko dla tego, że się z nas śmiali :lol1:

Opublikowano

koks na siłce zajechał ekipe i teraz niemają siły nawet pisać :gwizdanie:

:decayed:

Opublikowano

:hi:

Ja miałem jedną leżącą ori, ale Pucek przyjechał i ją zabrał. Rezocz jedyn :decayed:

Opublikowano

Ja miałem jedną leżącą ori, ale Pucek przyjechał i ją zabrał. Rezocz jedyn :decayed:

:przebiegly:

ale za nią zapłaciłem :gwizdanie:

lecę na miasto :)

Opublikowano

:hi: z wieczora

Miszak - TY uważaj żebyś Ty nie padł - ale w Zatorze :decayed:

Krolu - siłka zaliczona - było bardzo mało osób :) żałuj :tongue4:

Opublikowano

Co tam na spcie ostatnim Mirek? Ja miałem do wyboru, jechać do SG, albo skończyć robotę którą zacząłem, no i z racji że padało i bardzo dużo ludzi się wykruszyło to zostałem przy robocie :gwizdanie:

Opublikowano

Koledzy jak ktoś jest chętny i szuka szybkiego, oszczędnego autka to audi A3 mojego kuzyna będzie do sprzedania na dobrą kase - audi A3 5 drzwi 2001r 2.0tdi 250ps (robi mnie na każdym biedu i w każdych warunkach) - do oddania z dużą ilością gratów za ok 25 tyś zł czyli praktycznie za tyle ile w auto zostało wsadzone - auto jest gratis :wink4:

jak coś więcej to mój nr znacie

Opublikowano
Opublikowano

Co tam na spcie ostatnim Mirek? Ja miałem do wyboru, jechać do SG, albo skończyć robotę którą zacząłem, no i z racji że padało i bardzo dużo ludzi się wykruszyło to zostałem przy robocie :gwizdanie:

a no spoko było - oczywiście nie ma takiej opcji żeby spot się nie odbył - niby dużo nas nie było a w domu i tak byłem o 22.30 :)[br]Dopisany: 22 Maj 2010, 21:50_________________________________________________

Opublikowano

Za tydzień Kamień :)

Opublikowano

właśnie - trzeba pomyśleć - czy jechać i jako kto - bo jak widzę tą pogode to.............a przelew trzeba zrobić i już nie będzie odwrotu :wink4:

Opublikowano

Koledzy jak ktoś jest chętny i szuka szybkiego, oszczędnego autka to audi A3 mojego kuzyna będzie do sprzedania na dobrą kase - audi A3 5 drzwi 2001r 2.0tdi 250ps (robi mnie na każdym biedu i w każdych warunkach) - do oddania z dużą ilością gratów za ok 25 tyś zł czyli praktycznie za tyle ile w auto zostało wsadzone - auto jest gratis :wink4:

Może Krolu zaatakuje :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Maj 2010, 21:52_________________________________________________

właśnie - trzeba pomyśleć - czy jechać i jako kto - bo jak widzę tą pogode to.............a przelew trzeba zrobić i już nie będzie odwrotu :wink4:

Mirek im będzie gorsza pogoda tym masz więcej szans :)

Opublikowano

jechałem :piroman:
Opublikowano

wiem :decayed: ale dzień do d*py w deszczu stać

Może Krolu zaatakuje :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Maj 2010, 21:52_________________________________________________

Mirek im będzie gorsza pogoda tym masz więcej szans :)

Krolu :mysli:

najszybsza fura na Gliwickich :naughty:

Opublikowano

Najwyżej weźmiemy jakiś namiot ogrodowy walniemy na nim logo A4-klubu i będziemy kibicować pod przykryciem :kox: A ty będziesz łoił wszystkie mocne ośki :polew:

A Krolu od jakiegoś czasu ma chrapkę na coś mocniejszego przecież :kox: