keżor Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 W końcu wiem ile moja suszarka dmucha 1 bara moja dmucha 1,4
czester Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Siema koksy, te duze i te troche mniejsze
musti Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Witam zapraszam do zakupu ręczników plażowo-klubowych http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html
Adrenalina Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 ja nie wiem Kędzior, jak mogłeś się tak śmiesznie przywitać
A4 Mario Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 W końcu wiem ile moja suszarka dmucha 1 bara moja dmucha 1,4 Jak stoi na kanale czy normalnie kiedyś jak była dobra ????
Kędzior Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 ja nie wiem Kędzior, jak mogłeś się tak śmiesznie przywitać nie chciałem się wyróżniać
Adrenalina Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 ja nie wiem Kędzior, jak mogłeś się tak śmiesznie przywitać nie chciałem się wyróżniać to ciekawe dlaczego mech wyśmiał akurat Ciebie
Kędzior Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 on wyśmiał sam siebie bo widzisz że mnie niecytował
Adrenalina Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 on wyśmiał sam siebie bo widzisz że mnie niecytował a może ręczniki plażowo-klubowe
Kędzior Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 on wyśmiał sam siebie bo widzisz że mnie niecytował a może ręczniki plażowo-klubowe ej ja zamowiłem 4 szt :polew:
Adrenalina Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 on wyśmiał sam siebie bo widzisz że mnie niecytował a może ręczniki plażowo-klubowe ej ja zamowiłem 4 szt :polew: bo Ty duży jesteś
Kędzior Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 on wyśmiał sam siebie bo widzisz że mnie niecytował a może ręczniki plażowo-klubowe ej ja zamowiłem 4 szt :polew: bo Ty duży jesteś jeden dla mnie i 3 dla laseczek
Adrenalina Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 on wyśmiał sam siebie bo widzisz że mnie niecytował a może ręczniki plażowo-klubowe ej ja zamowiłem 4 szt :polew: bo Ty duży jesteś jeden dla mnie i 3 dla laseczek hmmmm. . . . ale jakby Ci to powiedzieć Kędzior? tym dmuchanym nie służy długie przebywanie na słońcu
Kędzior Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 hmmmm. . . . ale jakby Ci to powiedzieć Kędzior? tym dmuchanym nie służy długie przebywanie na słońcu zabawne naprawdę zabawne... :polew:
A4 Mario Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 on wyśmiał sam siebie bo widzisz że mnie niecytował a może ręczniki plażowo-klubowe ej ja zamowiłem 4 szt :polew: bo Ty duży jesteś jeden dla mnie i 3 dla laseczek hmmmm. . . . ale jakby Ci to powiedzieć Kędzior? tym dmuchanym nie służy długie przebywanie na słońcu
Rekomendowane odpowiedzi