Kędzior Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 hehe siema Bulik napewno jakiś intjeligjentny ten dowcip
miron78 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2010 opowiem na zlocie - tyle, że większość zna
Bulik Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 hehe siema Bulik napewno jakiś intjeligjentny ten dowcip no napewno :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 a miałem dzisiaj porezać przy zmianie koloru zacisków, no ale pojechałem sprawdzić sobie co to mi tak napier***a z tyłu, powoli szykowałem się na koszt 1100 zł na nowe amorki Blistein B8 a tu cyk, 100 zł, tuleja z ASO życie jest piękne aaa i drugi dobry aspekt, dzisiaj mam spotkanie klasowe po 10ciu latach, dobrze że mi przypomnieli bo oczywiście zapomniałem :> tak więc, dzisiaj będę bardzo sponiewierany
Bulik Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 a miałem dzisiaj porezać przy zmianie koloru zacisków, no ale pojechałem sprawdzić sobie co to mi tak napier***a z tyłu, powoli szykowałem się na koszt 1100 zł na nowe amorki Blistein B8 a tu cyk, 100 zł, tuleja z ASO życie jest piękne aaa i drugi dobry aspekt, dzisiaj mam spotkanie klasowe po 10ciu latach, dobrze że mi przypomnieli bo oczywiście zapomniałem :> tak więc, dzisiaj będę bardzo sponiewierany to znaczy ze to jest ostatnia twoja wiadomośc dzisiaj :gwizdanie: to Pucek
Pucek Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 buhehehhe całkiem możliwe, no dobra, to jest pewne aaa i ogólnie to cały dzisiejszy dzień jest dla mnie dobry
diman Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 pucol musze sie pochwalic ze poszlem jakby w twoje slady i zrobilem sobie żółte halogeny raczej kezor z rafalem mi zrobili ale zawsze naogladalem sie jednego fajnego wozidla i to nie bylo twoje pucol ale mi sie spodobalo i mam no i raz jeszcze dzieki za regulaje klapy miron wkoncu to zaczelo wygladac na b7 a nie na srut :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 pucol musze sie pochwalic ze poszlem jakby w twoje slady i zrobilem sobie żółte halogeny raczej kezor z rafalem mi zrobili ale zawsze naogladalem sie jednego fajnego wozidla i to nie bylo twoje pucol ale mi sie spodobalo i mam no i raz jeszcze dzieki za regulaje klapy miron wkoncu to zaczelo wygladac na b7 a nie na srut :gwizdanie: pewnie patrzyłeś po aucie Vario-Techa :gwizdanie: ale i tak to ja miałem pierwszy żółte halo :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 15:28_________________________________________________ale mam banei narksaa
MAJKI Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 jedzie ktos do zoo do Opola pooglądać goryle ?
Bulik Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 jedzie ktos do zoo do Opola pooglądać goryle ? :no: pijooooki[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 09:52_________________________________________________ ale mam banei narksaa :doh1: :doh1: :doh1: oooooch pucol widac ze twoja klasa nawet po 10u latach to same %%%% :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 jedzie ktos do zoo do Opola pooglądać goryle ? :no: pijooooki[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 09:52_________________________________________________ ale mam banei narksaa :doh1: :doh1: :doh1: oooooch pucol widac ze twoja klasa nawet po 10u latach to same %%%% :gwizdanie: :gwizdanie: jakich 10 latach przeciez on dopiero co niedawno szkole skonczyl
miron78 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2010 jedzie ktos do zoo do Opola pooglądać goryle ? ja nawet miałem smaki jechać - ale Dorota jakaś padnięta była [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 10:24_________________________________________________no i gdyby nie te urodziny to pewnie by się wybrała
Bulik Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 jedzie ktos do zoo do Opola pooglądać goryle ? :no: pijooooki[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 09:52_________________________________________________ ale mam banei narksaa :doh1: :doh1: :doh1: oooooch pucol widac ze twoja klasa nawet po 10u latach to same %%%% :gwizdanie: :gwizdanie: jakich 10 latach przeciez on dopiero co niedawno szkole skonczyl nie dopisałem "będą" siema koks [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 10:32_________________________________________________ ja nawet miałem smaki jechać - ale Dorota jakaś padnięta była [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 10:24_________________________________________________no i gdyby nie te urodziny to pewnie by się wybrała ...urodziny :gwizdanie: ,za długo cwiczyliscie zapasy kto wczoraj oglądał tvn turbo ,była impreza z kamienia
Mario22 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Siema Wszystkim.... współlokator Sam sobie mój lokaju....
krolu Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Miron - składam reklamację na siłkę - miało boleć jeden dzień... :kwasny:
diman Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Siema Wszystkim.... a ty co tak nieprzepisowo po tym knurowie sie poruszasz moja mowi co to za idiota nas wyprzedza :gwizdanie: a ja mówie ze znam goscia a i pozatym bys sie kiedys wzial do porzadnego umycia tego twojego nizmo a nie na latwizne idziesz
miron78 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2010 Miron - składam reklamację na siłkę - miało boleć jeden dzień... :kwasny: niekiedy jest tak że na trzeci dzień boli najbardziej [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 11:50_________________________________________________Buli - w jakim programie było o kamieniu ?
Rekomendowane odpowiedzi