Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wiem ;p bo to kuzyn przystrajal tylko jakies frendzle na klamkach i bukiet na masce :tongue4: ale wazne ze bylo moje audi limuzyna :polew:

Ty ziomek pamiętaj że my tą limuzyną tzn ja i Ola jedziemy do zatoru... ale dla nas specjalnie nie musisz auta przystrajac... jedynie ogarnij bagażnik żeby skrzyneczka żywca weszła... :decayed:

pamietam bagaznik zawsze jest ogarnienty :naughty: moze mala skrzynka tam byc (JBL) :naughty:

Opublikowano

Dobra czas spać

Do jutra :hi:

Opublikowano

:hi: siemacie po pracy i malym piwku :decayed:

a i jutro niestety nie ma mnie na spocie bracik mega impreze szykuje i nie moge mu odmówic wiec bawcie sie dobrze i jak bedziecie dzwonic zebym do spiza sie wybral to zalatwcie mi transport i dzwonic po 23.00 :gwizdanie:

Opublikowano

mnie tez jutro nie ma.. o 23 lecę na Pruszków :confused4:[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2010, 01:03_________________________________________________tu cisza, więc gaszę :hi:

Opublikowano
:hi: z rańca ,a ja będe na zlocie ale pózniej :cool1: jakieś 36min :gwizdanie: tel macie w razie W :wink4:[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2010, 06:59_________________________________________________no to do wieczora :hi: :hi:
Opublikowano
:hi: z rana
Opublikowano

DO :bry::hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano

Guru dzieki za wózek dla mnie jest ekstra ale moja nie do konca jest zadowolona z koloru + strasznie marudziła na spacerze ze słabo skreca a poprostu trezba uzyc wiecej siły bo ona jest przyzwyczajona do pompowanych kółek :wink4:

Dla mnie bomba mały i przynajmniej mam cos z bagażnika :gwizdanie:

Opublikowano
Opublikowano

Opublikowano

Miron, o której jutro masz te wesele? :gwizdanie:

tzn o której będziesz na garażu :) bo jednak bym wziął ten spray :gwizdanie:

Opublikowano

a na zlocie dzisiaj bedziesz ?[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2010, 10:51_________________________________________________ogólnie to bedę się kręcił jutro na miejscu do godz. 10.30[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2010, 10:51_________________________________________________na godz. 9.00 jade stroić auto

Opublikowano

a na zlocie dzisiaj bedziesz ?[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2010, 10:51_________________________________________________ogólnie to bedę się kręcił jutro na miejscu do godz. 10.30[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2010, 10:51_________________________________________________na godz. 9.00 jade stroić auto

a będziecie na spocie do 22? :gwizdanie:

bo niż ja tam dojadę to będzie grubo po 21 :)

najwyżej Miron, weź do corsy ten spray i podjadę pod blok :wink4:

Opublikowano

ok