MAJKI Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Widze imprezka na bogato była, żałuje że mnie nie było Mirek nie badz zły że miałeś pobudke o 3 ale Ewa miała troche %% i chciała tam do Was jechac bawic sie dalej
diman Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Widze imprezka na bogato była, żałuje że mnie nie było Mirek nie badz zły że miałeś pobudke o 3 ale Ewa miała troche %% i chciała tam do Was jechac bawic sie dalej cza bylo wpadac i nas budzic :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Widze imprezka na bogato była, żałuje że mnie nie było Mirek nie badz zły że miałeś pobudke o 3 ale Ewa miała troche %% i chciała tam do Was jechac bawic sie dalej cza bylo wpadac i nas budzic :gwizdanie: ...budzic :nabijasie: [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2010, 20:02_________________________________________________diman ale ześ pojechał z tym avatarem
diman Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Widze imprezka na bogato była, żałuje że mnie nie było Mirek nie badz zły że miałeś pobudke o 3 ale Ewa miała troche %% i chciała tam do Was jechac bawic sie dalej cza bylo wpadac i nas budzic :gwizdanie: ...budzic :nabijasie: [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2010, 20:02_________________________________________________diman ale ześ pojechał z tym avatarem niezly co
Miszka82 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Widze imprezka na bogato była, żałuje że mnie nie było Mirek nie badz zły że miałeś pobudke o 3 ale Ewa miała troche %% i chciała tam do Was jechac bawic sie dalej cza bylo wpadac i nas budzic :gwizdanie: ...budzic :nabijasie: [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2010, 20:02_________________________________________________diman ale ześ pojechał z tym avatarem niezly co noooo prawie jak mój
Bulik Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Widze imprezka na bogato była, żałuje że mnie nie było Mirek nie badz zły że miałeś pobudke o 3 ale Ewa miała troche %% i chciała tam do Was jechac bawic sie dalej cza bylo wpadac i nas budzic :gwizdanie: ...budzic :nabijasie: [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2010, 20:02_________________________________________________diman ale ześ pojechał z tym avatarem niezly co noooo prawie jak mój no tylko te ledy :doh1: :doh1: :polew:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2010, 20:35_________________________________________________3mta sie pijoki spadam trzeba odespac :gwizdanie:
diman Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 no to i ja sie legna na pare godzin do jutra trzymta sie
Guregoru Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 To jak wszyscy poszli to ja też spadam
krolu Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Wszyscy wypoczeci po weekendzie :polew: :polew:
A4 Mario Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Siema i dzięki dla ekipy z domku nr 15... no dobra i nie tylko z 15-stki...
Rekomendowane odpowiedzi