Pucek Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 wszystko podobnie, ale olej i filtr paliwa dużo droższy olej chyba ze względu na to, że jest go 2 x tyle co u mnie :gwizdanie: no tak, też racja, ale f. paliwa droższy o 1.5x
miron78 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2010 ostatnio kupowałem ori za 189,00zł[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2010, 12:38_________________________________________________a dla lakieru też coś postanowiłem zrobić - zamówiłem poz.1 i 3 i 12 i 36 http://www.a4-klub.pl/smf/kosmetyki_meguiars_w_konkurencyjnych_cenach-t135185.0.html ( wg Łukaszar to minimum jakie powinienem zamówić ) na więcej troszke było mi szkoda kasy ...........ale człowiak miałby kasy gdyby nie miał auta wymiana oleju + trochę dla lakieru + ubezpieczenie które musze zapłacić do końca miesiąca i mamy 5 tyś zł [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2010, 12:54_________________________________________________i jeszczde pieczywo i musztarde na piątek muszę kupić
miron78 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2010 już by był Egipt na tydzień dla 2 osób w 5 gwiazdkowym hotelu [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2010, 13:05_________________________________________________ znów 5tka w auto :gwizdanie: niby tak ale to dopiero 3 piątka w to auto a mam je już rok
dawcav6 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 ostatnio kupowałem ori za 189,00zł[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2010, 12:38_________________________________________________a dla lakieru też coś postanowiłem zrobić - zamówiłem poz.1 i 3 i 12 i 36 http://www.a4-klub.pl/smf/kosmetyki_meguiars_w_konkurencyjnych_cenach-t135185.0.html ( wg Łukaszar to minimum jakie powinienem zamówić ) na więcej troszke było mi szkoda kasy ...........ale człowiak miałby kasy gdyby nie miał auta wymiana oleju + trochę dla lakieru + ubezpieczenie które musze zapłacić do końca miesiąca i mamy 5 tyś zł [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2010, 12:54_________________________________________________i jeszczde pieczywo i musztarde na piątek muszę kupić jestem ciekaw tych kosmetyków i czy nie wymiękniesz przy nakładaniu trzeciej warstwy to będziesz miał leprze jak porządna siłka :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2010 wiem, wiem - kosmetyki to jedno a umiejętne ich wykorzystanie i nałożenie to drugie [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2010, 13:09_________________________________________________ale ponoć to najlepsze produkty na rynku - jeżeli nie odczuję różnicy pomiędzy tymi za 50 zł to więcej się w to nie bawię. Choć muszę przyznać zamówiłem je po wtorkowym zlocie w SK - jak przyjechał Grisza swoim czarnym B7 zrobionym tego samego dnia właśnie tym samym woskiem który zamówiłem to byłem w cieżkim szoku - jeszcze stał obok mnie - mój wyglądał jak grafitowy przy jego czarniutkim kolorku
Pucek Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 wiem, wiem - kosmetyki to jedno a umiejętne ich wykorzystanie i nałożenie to drugie dlatego czekam na efekt, od dawna "megłajers" chodzi mi po głowie :gwizdanie:
dawcav6 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 samemu na pewno będzie ciężko ogarnąć nakładanie tych wszystkich warstw ale efekt może być tego wart
krolu Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 samemu na pewno będzie ciężko ogarnąć nakładanie tych wszystkich warstw ale efekt może być tego wart lukaszr nakładał z kimś na zmianę a on jets chudy jak ja - to co Miron nie da rady? :gwizdanie:
Gracjan Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Witam :-) Ceny filtrów podobne jak w S4, tylko olej droższy i filtr paliwa. Ja polecam wosk ICE - 50zł - naprawdę warto.
miron78 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2010 Dużo jest środków które dają efekt - chodzi oto aby efekt był naprawdę wyjtkowy i przedewszystkim trwały a nie że po 2 myciach już nie ma wosku na aucie. samemu na pewno będzie ciężko ogarnąć nakładanie tych wszystkich warstw ale efekt może być tego wart ja tam lubię takie zabawy więc myślę dam rady - wcieranie wosku przez kilka godzin w pocie czoła to nic nowego :> Przed samą robotą zadzwonie jeszcze do Ł. po cenne wskazówki i będzie dobrze
dawcav6 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 trzymam kciuki mam nadzieje że będzie dane mi podziwianie pięknego czarnego super połysku na twoim wozidle bo ostatnio z czasem mam kiepsko
miron78 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2010 kosmetyki dopiero są w trakcie wysyłki - a kiedy znajdzie sie czas na ich wypróbowanie to nie mam pojęcia - teraz od poniedziałku będę miał ciężko z czasem przez dłuższy czas więc cieńko to widzę
czester Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Z tego co wiem to filtra paliwa nie wymienia sie przy kazdej wymianie oleju ? Miron testuj te kosmetyki bo tez sie nad nimi zastanawialem
Gracjan Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Filtr paliwa niby co 2-3 wymiany oleju.
miron78 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2010 Z tego co wiem to filtra paliwa nie wymienia sie przy kazdej wymianie oleju ? teoretycznie nie - ale biorąc pod uwagę że paliwa mamy jakie mamy - a nowe silniki diesla sa jakie są - to wolę stracić dodatkowo te 150zł i wymieniać go przy każdej wymianie oleju Miron testuj te kosmetyki bo tez sie nad nimi zastanawialem ok
keżor Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Z tego co wiem to filtra paliwa nie wymienia sie przy kazdej wymianie oleju ? teoretycznie nie - ale biorąc pod uwagę że paliwa mamy jakie mamy - a nowe silniki diesla sa jakie są - to wolę stracić dodatkowo te 150zł i wymieniać go przy każdej wymianie oleju ja wychodze z tego samego założenia, ale ja mam kpl filtrów ciut tańszy
Rekomendowane odpowiedzi