Miszka82 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 i tu się mylisz kolego, już Ci to powiedziałęm, że oceniasz ludzi po wyglądzie a Ona była porządna wink4 ok była porządna no
gregory Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 brakowało jej tylko białych kozaków :gwizdanie: co Ty gadasz ona było o 3 klasy wyżej widziałęm to w jej oczach i pewnie gdyby nie to że już jestem zajęty to bym się z nią umówił na 100% tak wypukał byś ją w najbliższej bramie - taka porządna była :naughty: i tu się mylisz kolego, już Ci to powiedziałęm, że oceniasz ludzi po wyglądzie a Ona była porządna Miszka się zna, Miszka wie, Miszka umie patrzeć, no przynajmniej jak jest trzeźwy
krolu Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 ja cisnę w kimę...czas częściej jeździć na spoty do SG d4rk dzięki za przestawienie temperaturki diman krolu teraz żałuję że nie zrobiliśmy powrotu z Zwycięstwa zwłaszcza, że zahaczenie już mieliśmy (koleżanka dimana) trudno idę spać i wracam do szarej rzeczywistości ja Ci mówiłem, zakochany jestem... ale były dwie akurat dla was :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 ja cisnę w kimę...czas częściej jeździć na spoty do SG d4rk dzięki za przestawienie temperaturki diman krolu teraz żałuję że nie zrobiliśmy powrotu z Zwycięstwa zwłaszcza, że zahaczenie już mieliśmy (koleżanka dimana) trudno idę spać i wracam do szarej rzeczywistości ja Ci mówiłem, zakochany jestem... ale były dwie akurat dla was :gwizdanie: no ta po lewej moja a po prawej ten dinozaur dla dimana
gregory Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 ja jutro mam robote do ogarniecia i dlatego dalem se spokoj ale przyszly tydzien jest juz pewiem i ogien bedzie :kox: Ja się też piszę za tydzień Ps. To jednak żeście nie pojechali do Spiża, ale Pipki :laghing2:
krolu Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 ja cisnę w kimę...czas częściej jeździć na spoty do SG d4rk dzięki za przestawienie temperaturki diman krolu teraz żałuję że nie zrobiliśmy powrotu z Zwycięstwa zwłaszcza, że zahaczenie już mieliśmy (koleżanka dimana) trudno idę spać i wracam do szarej rzeczywistości ja Ci mówiłem, zakochany jestem... ale były dwie akurat dla was :gwizdanie: no ta po lewej moja a po prawej ten dinozaur dla dimana a tam - each hole is a goal
diman Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 goncie sie ja spadam bo sie nieciekawie tu robi ide spac obludnicy
czester Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Czester - już ja Ci reklamę zrobię :gwizdanie: To chyba sobie ta B5 dla syna zostawie planujecie coś z Olą ? Nigdy nic nie wiadomo :gwizdanie: Czester - już ja Ci reklamę zrobię :gwizdanie: To chyba sobie ta B5 dla syna zostawie planujecie coś z Olą ? chyba mu dała Miiszka jak sie pisze 2 posty jeden pod drugim ? Siema z rana
krolu Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Miiszka jak sie pisze 2 posty jeden pod drugim ? prosto on coś pisze ja coś piszę i znów on po czym ja zmieniam zdanie i kasuję swój :gwizdanie:
czester Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Miiszka jak sie pisze 2 posty jeden pod drugim ? prosto on coś pisze ja coś piszę i znów on po czym ja zmieniam zdanie i kasuję swój :gwizdanie: Myslalem, ze gej guru cos podzialal :gwizdanie:
gregory Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Miiszka jak sie pisze 2 posty jeden pod drugim ? prosto on coś pisze ja coś piszę i znów on po czym ja zmieniam zdanie i kasuję swój :gwizdanie: Myslalem, ze gej guru cos podzialal :gwizdanie: :>
diman Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Miiszka jak sie pisze 2 posty jeden pod drugim ? prosto on coś pisze ja coś piszę i znów on po czym ja zmieniam zdanie i kasuję swój :gwizdanie: Myslalem, ze gej guru cos podzialal :gwizdanie: :> siemano jak tam zyjesz na obczyznie
Pucek Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Miiszka jak sie pisze 2 posty jeden pod drugim ? prosto on coś pisze ja coś piszę i znów on po czym ja zmieniam zdanie i kasuję swój :gwizdanie: Myslalem, ze gej guru cos podzialal :gwizdanie: :> siemano jak tam zyjesz na obczyznie A żyje jakoś, ale co to za życie. Wkoło same kasztany. Zarabiasz tam te kilka tysięcy EUR, ale nudzisz się tu. w sumie to nic ciekawego :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi