Skydiver Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 pucol cos sie ostatnio slabo udzielasz towarzysko poznales jakas dziolche czy co Po tym jak się wita wynika że może i poznał ale dziołcha to na bank nie jest :polew:
Pucek Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 siemano po robocie pucol cos sie ostatnio slabo udzielasz towarzysko poznales jakas dziolche czy co a do kogo mam się odzywać? tutaj cicho a na katowickich zrobiłem młyn i niektórzy się obrazili życie
krolu Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 siemano po robocie pucol cos sie ostatnio slabo udzielasz towarzysko poznales jakas dziolche czy co a do kogo mam się odzywać? tutaj cicho a na katowickich zrobiłem młyn i niektórzy się obrazili życie ciekawe kto ? :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 siemano po robocie pucol cos sie ostatnio slabo udzielasz towarzysko poznales jakas dziolche czy co a do kogo mam się odzywać? tutaj cicho a na katowickich zrobiłem młyn i niektórzy się obrazili życie ciekawe kto ? :gwizdanie: Ty Ale Pucek nie pochlebiaj sobie, że od razu młyn, młynek taki jak do kawy max i to ręczny
Pucek Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Miszka, Ty tu już nie młynkuj tylko szykuj miejscówkę na chlanie
Miszka82 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Miszka, Ty tu już nie młynkuj tylko szykuj miejscówkę na chlanie :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Miszka, Ty tu już nie młynkuj tylko szykuj miejscówkę na chlanie :gwizdanie: to kiedy imprezujemy w górach? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Miszka, Ty tu już nie młynkuj tylko szykuj miejscówkę na chlanie :gwizdanie: to kiedy imprezujemy w górach? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: N I G D Y
diman Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Miszka, Ty tu już nie młynkuj tylko szykuj miejscówkę na chlanie :gwizdanie: to kiedy imprezujemy w górach? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: jak talib zalatwi miejscowke wczoraj sie zapowiedzial ze do niego sie wybierzemy wiec czekam na jakies info kiedy weekend w gorach :kox:
szafa Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Siemka all Mam pytanie ma ktos mozilwosc podpiecia vaga i sprawdzenia co autko dolega?? Bo moj mechanik zalamuje rece :/ oczywiscie nie za free! Fajnie jak by ktos dzis mial czas bo w piatek nie dam rady pozdroo
keżor Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 no i już po robocie nadrobiłeś spam ?bez Ciebie ten wątek umrze :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Opublikowano 29 Lipca 2010 :hi: no i już po robocie nadrobiłeś spam ?bez Ciebie ten wątek umrze :gwizdanie: ;( nie chcę w to wierzyć [br]Dopisany: 29 Lipiec 2010, 08:31_________________________________________________Ktoś się wybiera na sobotniego - Rybnickiego zlota ?[br]Dopisany: 29 Lipiec 2010, 08:44_________________________________________________i jeszcze jedno pomyślcie jeszcze nad letnim zlotem - jest jeszcze szansa pojechania - są wolne miejsca. Osobiście na liście mnie nie ma ale na 90% jadą - jak Wam szkoda kasy na paliwo - można pojechać jednymj autkiem i koszty podzielić - ja pojadę albo sam albo z Dorotą
Lukasch44 Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 powitać a jutro pod areną to ktoś będzie?
Rekomendowane odpowiedzi