QRi Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Łeee to lipaza jak nikogo nie będzie, chyba, że spot machniemy na chechle
A-rek Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 no i teraz zastanawiam sie czy warto wpasc do was dzis na spota
diman Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Łeee to lipaza jak nikogo nie będzie, chyba, że spot machniemy na chechle no to wpadajcie na naklo chechlo i tam sie bedziemy spotowac jak cos to ja spiwory i namiot do odania bede mial no i teraz zastanawiam sie czy warto wpasc do was dzis na spota piepsz spota dawaj na chechlo no i przywitam sie kulturalnie jeszcze
A-rek Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 jeszcze tu nikogo nie bylo dzieki panowie za wczorajszego spota QRi dzieki za przejazdzke
QRi Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Proszę bardzo cała przyjemnosc po mojej stronie Spocik skromny, ale fajny, dodatkowo wczoraj jak wracałem ciąłem się na trasie z blondyną w typeR-ce :gwizdanie:
blant88 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Spocik skromny, ale fajny, dodatkowo wczoraj jak wracałem ciąłem się na trasie z blondyną w typeR-ce :gwizdanie: I kto kogo pociął ?
Guregoru Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 w sobote Panowie dzieki za wczorajszego spota fajnie ze nas odwiedziliscie szkoda ze nie bylo reszty ekipy z Gliwic ale wiecie dlaczego Qri dzieki za kursik twoja furka Szkoda ze to nie jedzie :polew:
Bulik Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 z rana ... jak u mirona przed wymianą wtrysków :gwizdanie: :gwizdanie:
QRi Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 w sobote Panowie dzieki za wczorajszego spota fajnie ze nas odwiedziliscie szkoda ze nie bylo reszty ekipy z Gliwic ale wiecie dlaczego Qri dzieki za kursik twoja furka Szkoda ze to nie jedzie :polew: miałem sam posprzątać, bo pociekło Ci z pampersa, no ale skoro tak sie stawiasz, to o 14 na arenie widze Cie z wiaderkiem wodą i scierką
Guregoru Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 w sobote Panowie dzieki za wczorajszego spota fajnie ze nas odwiedziliscie szkoda ze nie bylo reszty ekipy z Gliwic ale wiecie dlaczego Qri dzieki za kursik twoja furka Szkoda ze to nie jedzie :polew: miałem sam posprzątać, bo pociekło Ci z pampersa, no ale skoro tak sie stawiasz, to o 14 na arenie widze Cie z wiaderkiem wodą i scierką No dobra bede
laki83 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 siema chłopaki...ja tez dziekuje za wczorajszego spota...Qri dzieki za przejazdzke daje rady ci ta audica Guru ja myślałem że tylko we 2 bedziemy sie spocic a tu widzisz...jakby nie rybnik to lipa by była
Guregoru Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 siema chłopaki...ja tez dziekuje za wczorajszego spota...Qri dzieki za przejazdzke daje rady ci ta audica Guru ja myślałem że tylko we 2 bedziemy sie spocic a tu widzisz...jakby nie rybnik to lipa by była No tu Ci musze przyznac racje ze Rybnik wczoraj dzielnie zasilil nasze szeregi pod Arena Teraz bedzie sie trzeba zrewanzowac bo ja jeszcze u was nie bylem
laki83 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 no mysle....bo sie obrazimy i juz wcale nie wpadniemy heheheh
Guregoru Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 no mysle....bo sie obrazimy i juz wcale nie wpadniemy heheheh Wpadne na pewno tylko na razie mi terminy nie spasowaly
CoLo Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Dzięki chłopaki za szybkiego spocika 6 sierpnia Fajnie było poznać Tylko smród sprzęgła miałem w aucie jeszcze przez 2h Pozdro
miron78 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2010 z rana ... jak u mirona przed wymianą wtrysków :gwizdanie: :gwizdanie: Bulik Ty fajo wszystkim fajnie że spot sie odbył - Qri fajnie że byłeś część klubu pod namiotami a część ze mną na montażu
miron78 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2010 no i dzięki Rybnickiej ekipie za piątkowe wsparcie [br]Dopisany: 15 Sierpień 2010, 11:46_________________________________________________ żyjesz [br]Dopisany: 15 Sierpień 2010, 11:46_________________________________________________jak się do SG jechało B5
Miszka82 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 no i dzięki Rybnickiej ekipie za piątkowe wsparcie [br]Dopisany: 15 Sierpień 2010, 11:46_________________________________________________ żyjesz [br]Dopisany: 15 Sierpień 2010, 11:46_________________________________________________jak się do SG jechało B5 hehe żyje....nie mogłem się odnaleźć w tym padle mimo, że z Knurowa do SG jest blisko to modliłem się żeby jak najszybciej dojechać i wysiąść z auta [br]Dopisany: 15 Sierpień 2010, 11:49_________________________________________________ale pogoda
miron78 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2010 no - pogoda mnie dziś z leksza wnerwiła
Rekomendowane odpowiedzi