Lukasch44 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Ja się zamelduję wieczorem bo już dawno nie byłem :>
Adrenalina Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 heloł moto [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 10:21_________________________________________________ Guregoru mam nadz ze dzis bedzie spoooot a nie spoteczek jak ostatnio jak my przyjedziemy to będzie spoooot
seves Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 heloł moto [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 10:21_________________________________________________ Guregoru mam nadz ze dzis bedzie spoooot a nie spoteczek jak ostatnio jak my przyjedziemy to będzie spoooot no ja mysle Adrenalinko chociazby tak jak w ten wtorek
Adrenalina Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 heloł moto [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 10:21_________________________________________________ Guregoru mam nadz ze dzis bedzie spoooot a nie spoteczek jak ostatnio jak my przyjedziemy to będzie spoooot no ja mysle Adrenalinko chociazby tak jak w ten wtorek sie zobaczy ...
Guregoru Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 A jak w koncu z tym grillem robimy cos? Ja chyba jeszcze mam tego duzego grilla w piwnicy ale musial by ktos kombikiem go ode mnie zabrac na spot bo do mojego nie wejdzie z on sie nie rozklada[br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 11:32_________________________________________________Dobra ja wezmę tego naszego klubowego grilla i zobaczymy czy coś się skmini na miejscu
Pucek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 weekend trochę źle rozpoczęty ale będę na spocie :gwizdanie:
stanley Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 weekend trochę źle rozpoczęty ale będę na spocie :gwizdanie: a co, znowu gaz podrożał ?
Pucek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 a nawet nie wiem ile kosztuje gaz :gwizdanie: jakiś palant malował coś i nie wiem gdzie, no i po prostu mam pełno białych kropek/nici na masce i prawym błotniku nie wiem czym to zmyć żeby nie zniszczyć do końca lakieru
stanley Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 a nawet nie wiem ile kosztuje gaz :gwizdanie: jakiś palant malował coś i nie wiem gdzie, no i po prostu mam pełno białych kropek/nici na masce i prawym błotniku nie wiem czym to zmyć żeby nie zniszczyć do końca lakieru zobaczymy na spocie :gwizdanie:
seves Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 weekend trochę źle rozpoczęty ale będę na spocie :gwizdanie: Pucek jak jedziesz? moze bysmy razem sie wybrali?
stanley Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 weekend trochę źle rozpoczęty ale będę na spocie :gwizdanie: Pucek jak jedziesz? moze bysmy razem sie wybrali? Pucek powoli jeździ
seves Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 a ma tam pod 200konikow przed soba :polew: :polew:
krolu Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 weekend trochę źle rozpoczęty ale będę na spocie :gwizdanie: Pucek jak jedziesz? moze bysmy razem sie wybrali? jaki spam :blink: :blink: widzę, że zapowiada się duży spot to postaram się też wpaść
Pucek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 a ma tam pod 200konikow przed soba :polew: :polew: jeszcze jestem w domu, właśnie się przebieram i wyjeżdżam, a jadę jak zwykle, spokojnie przez te zadupia
Lukasch44 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 już w domu dzięki za spota GRATULACJE dla OJCA DIMANA bo nie było okazji :>
Bulik Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 dzieki za obfitego spota GRATULACJE dla OJCA DIMANA bo nie było okazji :> Dimek co to za głosy na forum
Mario22 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 dzieki za obfitego spota GRATULACJE dla OJCA DIMANA bo nie było okazji :> Dimek co to za głosy na forum Ulało mi się przypadkiem i bedzie DimMario Junior... :polew:
Bulik Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 dzieki za obfitego spota GRATULACJE dla OJCA DIMANA bo nie było okazji :> Dimek co to za głosy na forum Ulało mi się przypadkiem i bedzie DimMario Junior... :polew: :polew: :doh1:
Mario22 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 dzieki za obfitego spota GRATULACJE dla OJCA DIMANA bo nie było okazji :> Dimek co to za głosy na forum Ulało mi się przypadkiem i bedzie DimMario Junior... :polew: :polew: :doh1: Ty się bulik nie ciesz tak bo z Twoja już tez jestem umówiony... :polew:
Bulik Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 dzieki za obfitego spota GRATULACJE dla OJCA DIMANA bo nie było okazji :> Dimek co to za głosy na forum Ulało mi się przypadkiem i bedzie DimMario Junior... :polew: :polew: :doh1: Ty się bulik nie ciesz tak bo z Twoja już tez jestem umówiony... :polew: to do brze ze dpoiero jestes bo moze ona juz jest (młody nie bedzie miał pociagu do nismo)
Rekomendowane odpowiedzi