krolu Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Dimek a chce tą tablice pogonić dalej to moze Ci kupca załatwie :gwizdanie: max ja odeslal chyba musisz do niego sie odezwac jak cos bo robia mi juz nowe zdziwiony co potrafisz korzystać z google a dzieki nie ma :disgust: :disgust:, masz się denerwować tak jak ja a nie brać to na zimno
diman Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Dimek a chce tą tablice pogonić dalej to moze Ci kupca załatwie :gwizdanie: max ja odeslal chyba musisz do niego sie odezwac jak cos bo robia mi juz nowe zdziwiony co potrafisz korzystać z google a dzieki nie ma :disgust: :disgust:, masz się denerwować tak jak ja a nie brać to na zimno trzeba byc wyluzowany a nie nerwus
krolu Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Dimek a chce tą tablice pogonić dalej to moze Ci kupca załatwie :gwizdanie: max ja odeslal chyba musisz do niego sie odezwac jak cos bo robia mi juz nowe zdziwiony co potrafisz korzystać z google a dzieki nie ma :disgust: :disgust:, masz się denerwować tak jak ja a nie brać to na zimno trzeba byc wyluzowany a nie nerwus ale ile można być wyluzowanym ? :gwizdanie: :gwizdanie: na szczęście chyba w najbliższym czasie nic nie da rady mnie zdenerwować :kox:
MAJKI Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Dimek a chce tą tablice pogonić dalej to moze Ci kupca załatwie :gwizdanie: max ja odeslal chyba musisz do niego sie odezwac jak cos bo robia mi juz nowe a to nie mieszam juz
diman Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Dimek a chce tą tablice pogonić dalej to moze Ci kupca załatwie :gwizdanie: max ja odeslal chyba musisz do niego sie odezwac jak cos bo robia mi juz nowe a to nie mieszam juz zapytaj jak ktos chce moze jeszcze nie odeslal
Maxito Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 ello z wieczora tablice dla zainteresowanych jutro Krolu wam przekarze mam nadzieje że się będą podobać
miron78 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2010 ........................Damian
siemian Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Witam Was owieczki zagubione w wielkim świecie. Pisze Wasz nocny pasterz :decayed: eee zapomniałem ze po 23 wy wszyscy juz grzecznie spicie. Majki czewu na zlot nie jedziesz? Będziesz potępiony :> :>
diman Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 siemano Witam Was owieczki zagubione w wielkim świecie. Pisze Wasz nocny pasterz :decayed: eee zapomniałem ze po 23 wy wszyscy juz grzecznie spicie. Majki czewu na zlot nie jedziesz? Będziesz potępiony :> :> a ty siemian pasterzu kiedy wyruszasz na ogolnopolski w czwartek czy w piatek bo jakbys mial checi to mozesz smigac z nami w czwartek wieczorem
diman Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 morgen buongiorno siemano pitek co tam slychowac
piterra Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 aaaaaaa nic ciekawego non stop nocki i popołudniówki :blink:
Bulik Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 morgen buongiorno siemano pitek co tam slychowac zaraz napisze ze jest zarobiony ,niema czasu i takie tam
diman Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 morgen buongiorno siemano pitek co tam slychowac zaraz napisze ze jest zarobiony ,niema czasu i takie tam i tak wlasnie napisal wyczules go :gwizdanie:
piterra Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 [br]Dopisany: 27 Sierpień 2010, 08:18_________________________________________________ mota fajny filmik
diman Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 [br]Dopisany: 27 Sierpień 2010, 08:18_________________________________________________ mota fajny filmik identycznie sie zachowuje jak moja jak ja upalalem [br]Dopisany: 27 Sierpień 2010, 08:26_________________________________________________ Co wy spania z rana nie macie nie bos nas wybudzil
Guregoru Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 [br]Dopisany: 27 Sierpień 2010, 08:18_________________________________________________ mota fajny filmik identycznie sie zachowuje jak moja jak ja upalalem :polew: nie bos nas wybudzil Ups to przepraszam
Rekomendowane odpowiedzi