czester Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Zalicytowac mozna dzis, a przelew zrobic w przyszlym tyg, ale ja do niczego nie smuszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Zalicytowac mozna dzis, a przelew zrobic w przyszlym tyg, ale ja do niczego nie smuszam. wszystko zależy ile przepije i przewale na... hehe ciii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Zalicytowac mozna dzis, a przelew zrobic w przyszlym tyg, ale ja do niczego nie smuszam. wszystko zależy ile przepije i przewale na... hehe ciii W sumie racja, weekend sie zbliza :> trzeba by sie zresetowac przed nowym tygodniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Noooo widzisz Czester i jesteśmy w domu Cały czas próbowałem Ci to przemówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Pijaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 a tam pijaki odrazu... :gwizdanie: po prostu podczas weekendu bez szkoły stówki szybciej uciekają z kieszeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 a tam pijaki odrazu... :gwizdanie: po prostu podczas weekendu bez szkoły stówki szybciej uciekają z kieszeni Dlatego ja używam karty mniej boli jak się wydaje tylko potem jak się sprawdza konto to jest dopiero porażka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 alkoholicy :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 a tam pijaki odrazu... :gwizdanie: po prostu podczas weekendu bez szkoły stówki szybciej uciekają z kieszeni Dlatego ja używam karty mniej boli jak się wydaje tylko potem jak się sprawdza konto to jest dopiero porażka ja nie lubie zapier...ć do bankomatu co chwila jak nie obsługują gdzieś kart dlatego bierze się więcej na raz... a że to zawsze ale to zawsze jest zły wybór to już inna bajka Piterra nie czaj się tylko gadaj co z ta glebą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 pytanie jest proste ale nikt nie chce mi powiedzieć czy springi z avanta pasuję do sedana tył wiadoma sprawa [br]Dopisany: 28 Maj 2009, 20:44_________________________________________________http://halbot.haluze.sk/?id=4980 nowa kolekcja letniego obuwia dla fanów motoryzacji i dobrych OPON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 to akurat nie jest śmieszne Piotruś a robisz glebe że takie pytania zadajesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 jak z avanta pasują do sedana to będzie gleba [br]Dopisany: 28 Maj 2009, 20:50_________________________________________________spadam do pracy nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 w dziale zawieszenie na pewno Ci szybko odpowiedzą ale wydaje mi się że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 spadam do pracy nara nie narób się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 pan od sardynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 nie narób się Witamy etatowego zamykacza wątków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 nie narób się Witamy etatowego zamykacza wątków [br]Dopisany: 28 Maj 2009, 21:12_________________________________________________ciekawe jak jutro z pogodą ? ciekawe jak jutro u mnie z czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 ja dalej jestem w szoku i czuję się jak by mi ktoś w pysk dał po zobaczeniu Prezesa i naszego autorytetu w corsie ;( :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 ja dalej jestem w szoku i czuję się jak by mi ktoś w pysk dał po zobaczeniu Prezesa i naszego autorytetu w corsie ;( :polew: Ty się nie śmiej bo corsa jest OK zresztą jestem zdania że żadne autko nie hańbi Somes ja nią kiedyś na spociku byłem i ja poważnie pisałem ostatnio, że po mieście lepiej mi się tą corsą śmiga niż B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Witamy etatowego zamykacza wątków [br]Dopisany: 28 Maj 2009, 21:12_________________________________________________ciekawe jak jutro z pogodą ? ciekawe jak jutro u mnie z czasem Co to znaczy że nie masz czasu na spoty ja dalej jestem w szoku i czuję się jak by mi ktoś w pysk dał po zobaczeniu Prezesa i naszego autorytetu w corsie ;( :polew: A co ty myślisz przecież corsa była pierwsza a potem z nudów kupił A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi