Guregoru Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 no wiesz na A5 się samo nie zarobi :naughty: Acha no tak :polew: :polew: dobry ja tylko na chwile[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2010, 22:28_________________________________________________ a ja się dziś przy winie zulę :sick3: :sick3: [br]Dopisany: 23 Wrzesień 2010, 22:28_________________________________________________dobranoc To faktycznie szybko było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 no wiesz na A5 się samo nie zarobi :naughty: Acha no tak :polew: :polew: dobry ja tylko na chwile[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2010, 22:28_________________________________________________ a ja się dziś przy winie zulę :sick3: :sick3: [br]Dopisany: 23 Wrzesień 2010, 22:28_________________________________________________dobranoc To faktycznie szybko było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcav6 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 wczesnym rankiem witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Ja dziś na 18.00 jestem umówiony u Glinka na polerke - więc myślę do 21.00 dojadę na zlota Ciekaw jestem efektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 hello Drogi... Mironie sprawe mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 z rana Ja dziś na 18.00 jestem umówiony u Glinka na polerke - więc myślę do 21.00 dojadę na zlota Ciekaw jestem efektu Miron i on chce ci zrobić polerke w 3h ? Jak by byla mozliwosc, to chetnie bym podjechal poznac glinka i zobaczyc jak to sie robi najwyzej napisz mi jakies pw to bym wpadl na chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Jak by byla mozliwosc, to chetnie bym podjechal poznac glinka i zobaczyc jak to sie robi najwyzej napisz mi jakies pw to bym wpadl na chwile Ty to byś może k**wa na spota tak wpadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Jak by byla mozliwosc, to chetnie bym podjechal poznac glinka i zobaczyc jak to sie robi najwyzej napisz mi jakies pw to bym wpadl na chwile Ty to byś może ku***a na spota tak wpadł był tydzień temu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Jak by byla mozliwosc, to chetnie bym podjechal poznac glinka i zobaczyc jak to sie robi najwyzej napisz mi jakies pw to bym wpadl na chwile Ty to byś może ku***a na spota tak wpadł był tydzień temu :gwizdanie: I co z tego spoty są co tydzień A ty to lepiej powiedz gdzie mamy jutro podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Jak by byla mozliwosc, to chetnie bym podjechal poznac glinka i zobaczyc jak to sie robi najwyzej napisz mi jakies pw to bym wpadl na chwile Ty to byś może ku***a na spota tak wpadł A kto powiedzial, ze nie wpadne Co jutro sie dzieje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 A kto powiedzial, ze nie wpadne Co jutro sie dzieje ? To masz szczęście A spójrz w kalendarz klubowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 hello Drogi... Mironie sprawe mam wal śmiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 hello Drogi... Mironie sprawe mam wal śmiało dobrze znasz chlopakow w compsporcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 hello Drogi... Mironie sprawe mam wal śmiało dobrze znasz chlopakow w compsporcie na oczy ich nie widziałem[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 13:20_________________________________________________ale coś tam o nich słyszałem [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 13:21_________________________________________________programy podobno piszą - takie co auta ponoć po tym szybciej jada - ale ile w tym prawdy to jeden ciul wie.......................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 hello Drogi... Mironie sprawe mam wal śmiało dobrze znasz chlopakow w compsporcie na oczy ich nie widziałem[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 13:20_________________________________________________ale coś tam o nich słyszałem [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 13:21_________________________________________________programy podobno piszą - takie co auta ponoć po tym szybciej jada - ale ile w tym prawdy to jeden ciul wie.......................... :polew: znaczy ze takie placebo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 no i zmiana planów - nie jadę na polerke na 18 tylko na 19 ( nocka się zapowiada ) więc może podjadę najpierw na Arenę ale szybko się pożegnam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Za pamięci (lepiej późno niż później ) ktoś chciał rozpiskę pin ów w gnieździe vag http://img530.imageshack.us/i/kklmv6.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Miron i on chce ci zrobić polerke w 3h ? przeciez to zaden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker-lukasz Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Witam klubowicze, razem z rodzicami jeszcze nienarodzonego chłopca prosimy o pomoc, zajrzyjcie do tego wątku, każdy grosz się liczy: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=160387.0 pozdrawiam i dziękuję za każdą pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi