czester Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Czester... jak nie ma to i tak takie założę gdzieś widziałemm jak nie to się pomaluje Keżor już przerabiał malowanie i chyba nic z tego dobrego nie wyszło. To jak sie sprawdza kto ogląda nasz wątek ? :> Kuredu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 jak tam pogoda u Was gradu nie macie narazie spokój Bartku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 to ja zamówię ten magnes duży i przykleję ojcu na ducato... matce obkleje bravo i cała rodzinka będzie reklamować to co dobre hohoho... Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy: Uwaga - podczas pisania wysłano 4 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? [br]Dopisany: 28 Maj 2009, 21:52_________________________________________________czester u góry masz napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 jak tam pogoda u Was gradu nie macie Aleś zagadał typowy poznaniak :polew: ja akurat poznaniak nie jestem :gwizdanie: ja tam tylko mieszkam jam jest lubelak No to chyba że z jakim przystajesz ........ :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Czester... jak nie ma to i tak takie założę gdzieś widziałemm jak nie to się pomaluje Chyba są bo też coś o tym słyszałem ale nie jestem pewien Czarne są na pewno sonary i FK, chyba, że coś nowego zrobili, ale na pewno nie Valeo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 zawsze można przecież pomalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Aaa dzięki Somes faktycznie na górze jest napisane Jasne, że wszystko można, ja ostatnio myślałem jak wpasować światła z B8 do B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 to ja zamówię ten magnes duży i przykleję ojcu na ducato... matce obkleje bravo i cała rodzinka będzie reklamować to co dobre To ja zamówię u Mirona magnesy i obkleję wszystkie auta ode mnie z roboty (szefom też niech wiedzą co dobre a nie jakieś japońskie padła mają) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 to dla mnie 100 naklejek i będę wklejał na autobusy w mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Jak widziałem jak klub EU się reklamuje, to myślałem, że padnę ze śmiechu :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Jak widziałem jak klub EU się reklamuje, to myślałem, że padnę ze śmiechu :polew: Przybliż tajemnicy trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Czester rozwiń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Ej cicho teraz Krolu przyszedł Krolu oddaję [br]Dopisany: 28 Maj 2009, 22:03_________________________________________________A czester jak się rozpisał tak nagle cisza na forum i wszyscy czekają :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 dawaj dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Czestera już porwali bo jest offline Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Bo tak się rozpisał że korki w domu mu wywaliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Jeeeeeeeeeeeeeeeee forum odżyło :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Jeeeeeeeeeeeeeeeee forum odżyło :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :polew: :polew: :polew: :polew: Wiedziałem że napiszesz coś w tym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Jeeeeeeeeeeeeeeeee forum odżyło :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :polew: :polew: :polew: :polew: Wiedziałem że napiszesz coś w tym stylu widzisz jak ty już mnie znasz Guru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Jeeeeeeeeeeeeeeeee forum odżyło :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :polew: :polew: :polew: :polew: Wiedziałem że napiszesz coś w tym stylu widzisz jak ty już mnie znasz Guru Adaś widzisz lata praktyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi