krolu Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Jeeeeeeeeeeeeeeeee forum odżyło :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :polew: :polew: :polew: :polew: Wiedziałem że napiszesz coś w tym stylu widzisz jak ty już mnie znasz Guru Adaś widzisz lata praktyki Zaczynam się bać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Jeeeeeeeeeeeeeeeee forum odżyło :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :polew: :polew: :polew: :polew: Wiedziałem że napiszesz coś w tym stylu widzisz jak ty już mnie znasz Guru Adaś widzisz lata praktyki Zaczynam się bać... :polew: :polew: Nie dobra bo zaczynam gadać jak Poznaniacy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 spadam po żonkę... :gwizdanie: a więc szlaban na forum na dziś ;( hehe będe jutro przed południem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 :polew: :polew: Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy: Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? No nie do wiary.. ale mnie i tak jutro nie ma ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Ty masz żonke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Ty masz żonke Uczy się jak będzie musiał mówić w przyszłości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 myślę nad nowym podpisem ... A i wyprostowałem tłumik - Pelex się ucieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 spadam - do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 spadam - do jutra A czyli jednak wpadniesz na spota :gwizdanie: 3m się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 do następnego piątku ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 do następnego piątku ;( Aż tak się boisz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Nie ale ktoś musi jutro za mnie być na laborkach z mechaniki płynów... chętnie się zamienię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Kur... tak się rozpisałem i wszystko się skasowało... [br]Dopisany: 28 Maj 2009, 22:27_________________________________________________Cześć Diman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Kur... tak się rozpisałem i wszystko się skasowało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Cześć Czester Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Założę się, że Miron i Somes jeszcze zaglądną na forum przed snem [br]Dopisany: 28 Maj 2009, 22:29_________________________________________________ Cześć Czester Ooo cześć Krolu :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Miron na pewno i to pewnie nie długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 To już taki nałóg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 No i na szczęście też taki mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Czy ja wiem czy na szczęście Ja zamiast się uczyć na kolosa siedzę na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi