Guregoru Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Uciekam narazka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Wiem że ostatnio rzadko jestem (pisze) na forum ale wiecie praca Macie tu ciekawą lekturę http://www.wyhacz.pl/Wyhac/1,88542,5327674,Szef_Castrola__wymiana_oleju_szkodzi_silnikowi.html coś ten link nie działa [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2009, 09:40_________________________________________________http://interia360.pl/artykul/jazda-po-muldach,16424 samo życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro13 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 dzieki postaram sie przyjechac ale nie obiecuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 http://poboczem.pl/news/czym-jezdzi-video-drogowka,1312448 świetny artykuł a szczególnie kilka ostatnich wersów :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 http://poboczem.pl/news/czym-jezdzi-video-drogowka,1312448 świetny artykuł a szczególnie kilka ostatnich wersów :polew: Chyba koledzy o Passatach zapomnieli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 http://poboczem.pl/news/czym-jezdzi-video-drogowka,1312448 świetny artykuł a szczególnie kilka ostatnich wersów :polew: no nakońcu poleciał niezły sarkazm ale podobno można nieprzyjąć mandatu z wideorejestratora i powiedzieć policjantowi , że dobra przyjme go ale on płaci taki sam mandat, bo w czasie nagrywania łamał dokładnie te same przepisy co my , a nie jechał uprzywilejowanym samochodem (brak koguta), ponoć pare policjantów już straciło uprawnienia , ale przezorny ubezpieczony i ja tam latam na CB ma ktoś naklejke sprzedać ?? lub zamienić sie na starą naklejke A4-klub.pl (rarytas ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Somes tu masz lampki depo http://www.depo.com.tw/asp/pdf/P_AD_S4.pdf na samym dole jest coś co Ci się spodoba :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 http://poboczem.pl/news/czym-jezdzi-video-drogowka,1312448 świetny artykuł a szczególnie kilka ostatnich wersów :polew: no nakońcu poleciał niezły sarkazm ale podobno można nieprzyjąć mandatu z wideorejestratora i powiedzieć policjantowi , że dobra przyjme go ale on płaci taki sam mandat, bo w czasie nagrywania łamał dokładnie te same przepisy co my , a nie jechał uprzywilejowanym samochodem (brak koguta), ponoć pare policjantów już straciło uprawnienia , ale przezorny ubezpieczony i ja tam latam na CB ma ktoś naklejke sprzedać ?? lub zamienić sie na starą naklejke A4-klub.pl (rarytas ) Ja mam 1 szt. przeźroczystą... do podarowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ja mam 1 szt. przeźroczystą... do podarowania Jaki hojny nazbierał tych nalepek i teraz WIELCE rozdaje KOZAK[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2009, 11:49_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Królu to ja Ci dam naklejke z przed paru lat , oczywiście nówka sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ke Królu to ja Ci dam naklejke z przed paru lat , oczywiście nówka sztuka Keżor to ja Ci za ten rarytas dam dwie przeźroczyste nalepeczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 też mam jeszcze jedną , ostatnią - nową W piatek będę się starał być - bo a tydzień w piątek będę w Zakopanem więc nie będę na zlociku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 hehehe - Keżor te naklejki jak się teraz patrzy to prostota była, o koszulkach nie wspominając w porównaniu do obecnych to były czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 dużej różnicy nie ma teraz jes pochylony prostokąt a wcześniej było pochylone jajo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_kilt Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Siemka People Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 dużej różnicy nie ma teraz jes pochylony prostokąt a wcześniej było pochylone jajo nieno - teraz już jakoś poważnie to logo wygląda i napewno wygląda bardziej bogato starego na auto nie naklejałem - nowego w sumie też nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 dużej różnicy nie ma teraz jes pochylony prostokąt a wcześniej było pochylone jajo nieno - teraz już jakoś poważnie to logo wygląda i napewno wygląda bardziej bogato starego na auto nie naklejałem - nowego w sumie też nie mam Boisz się, że będzie wolniej jeździć?? ( uprzedzę Cię i powiem, no faktycznie wolniej od mojego się nie da :polew: :polew:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Witam Wreszcie skończyłem walkę z tymi kratkami myślę że jutro już halogeny będą podłączone Dodatkowo pomalowałem sobie zaciski :gwizdanie: Piterra dzięki za linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi