czester Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Wszystkiego dobrego Pitek [br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 12:02_________________________________________________Miron pytałeś się kiedyś czy odkręcam dokładkę... myślę, że nie warto, zawsze możemy wspomóc służby miejskie w odśnieżaniu Uploaded with ImageShack.us
piterra Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Seves, taka jest prawda, 200 koni, potem program i ośka, dla mnie to przerost formy nad treścią, dla normalnego auta na co dzień oczywiście pier**lisz tam Nigdy takiego nie miałeś... Gliwice Pitek tam menda ma dziś urodziny (przynajmniej na FB tak jest napisane) Najlepszego z rana No też słyszałem że to niebite 1.6 się tego dnia urodził Pitek sto lat DZIĘKI CHOPCY [br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 11:01_________________________________________________Starość nie radość Nie dziekuj yno stawiej halba synek... :polew: Te Krepel ty byś ino pioł i w ch_ja waloł :polew: :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 No Gregory nie miałem i nie chcę mieć Pitek, Wszystkiego Najlepszego!
seves Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Pitek najlepszego seves nie trafiłeś ja celuje w coś mniejszego ten oklepany to GTI V a ten na którego jeszcze mi brakuje bo strasznie trzyma cene w używce to nowe Sirocco :gwizdanie: passaty są dla mnie za duże ... łooooooooooo no Majki powiem Ci szok... pieknie :good: sirocco piekne jest magia :kox:
krolu Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 dobry wieczor po robocie nie żartuj, że w taką pogodę robisz na dachu
diman Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 dobry wieczor po robocie nie żartuj, że w taką pogodę robisz na dachu no dzisiaj -10 stopni i metry szly ze hej :gwizdanie:
krolu Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 dobry wieczor po robocie nie żartuj, że w taką pogodę robisz na dachu no dzisiaj -10 stopni i metry szly ze hej :gwizdanie: przekichane - u nas metry szły ... ale w ciepłym - szef o nas myśli, na zimę szuka roboty w środku, a 2 firma robi to czego myśmy nie chcieli na zewnatrz i oglądałem ich dziś przez okno :tongue4:
seves Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 dobry wieczor po robocie nie żartuj, że w taką pogodę robisz na dachu no dzisiaj -10 stopni i metry szly ze hej :gwizdanie: przekichane - u nas metry szły ... ale w ciepłym - szef o nas myśli, na zimę szuka roboty w środku, a 2 firma robi to czego myśmy nie chcieli na zewnatrz i oglądałem ich dziś przez okno :tongue4: bo dobry szef to podstawa
MAJKI Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Pituś najlepszego dużo szczescia, pomarańczy niech Ci żona nago tańczy :gwizdanie:
piterra Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Pituś najlepszego dużo szczescia, pomarańczy niech Ci żona nago tańczy :gwizdanie: Jeszcze raz Wielkie Dzięki Chopcy za życzenia
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Z ranka A ty byś się do roboty wziął a nie na forum przesiadywał Opony zmienione :?:
czester Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Z ranka A ty byś się do roboty wziął a nie na forum przesiadywał Opony zmienione :?: Z ranka A ty byś się do roboty wziął a nie na forum przesiadywał Opony zmienione :?: No właśnie ostatnio bardzo mało na forum siedzę... opony zmienione, bo ruszało się fajnie, ale nie dało się zahamować. Może na jakieś upalanko Q się ustawimy ?
Rekomendowane odpowiedzi