miron78 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 Madas a tak na marginesie to Ty mnie tak nie wciągaj z pogawędki na forum ( we wszystkich działach ) bo mnie nawet z bezrobotnego zwolnią
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 nie wal ściemy ... każdy wie już że mamy płacone za pisanie i przebywanie na forum ...... i to nie małą kasę
Guregoru Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 co Ty ... tam beze mnie żyć nie mogą .... wleć czasem to sam się przekonasz ....mam umowy i takie tam ..... (8 tys netto mies)........ no i co tam chłopaki :gwizdanie: Tak żyć nie mogą bo teraz masz całą kasę z zaliczek na zlot a nie tam ...... :gwizdanie: Madas a tak na marginesie to Ty mnie tak nie wciągaj z pogawędki na forum ( we wszystkich działach ) bo mnie nawet z bezrobotnego zwolnią To jak ty na bezrobociu taką furką jeździsz to ja pier.....le ide się zwolnić z roboty i zarejestrować u was
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 no nie tak hop siup Guregoru sporo etapów trzeba przejść zanim na takie bezrobocie się dostaniesz :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 To jak ty na bezrobociu taką furką jeździsz to ja pier.....le ide się zwolnić z roboty i zarejestrować u was Fure to od nich dostałem - była taka akcja "pomoc dla powodzian" i miałem farta
Guregoru Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 no nie tak hop siup Guregoru sporo etapów trzeba przejść zanim na takie bezrobocie się dostaniesz :gwizdanie: Tylko żadnych dziwnych tekstów mi tu To jak ty na bezrobociu taką furką jeździsz to ja pier.....le ide się zwolnić z roboty i zarejestrować u was Fure to od nich dostałem - była taka akcja "pomoc dla powodzian" i miałem farta :polew:
miron78 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 bardzo za***ista fura, ale popatrzecie nato hehehehe fura wystawiona w DE : http://www.eken-automobile.de/ ( czarne A6 avant 3.0tdiQ ) a tu już wystawiona w PL: http://moto.allegro.pl/item658090091_audi_a6_3_0tdi_avant_s_line_dakota_voll.html w DE miała przejechane 220 tyś km przyjechała do polski i ma 199 tyś km Polska to bardzo dziwny kraj - już dzwoniłem do sprzedawcy ( z rejonów Pucka ) i jak weszliśmy na temat przebiegu i mu powiedziałem że wiem gdzie furke koleś kupił i jaki miała przebieg to się lekko wkurwił
M@rk Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 bardzo za***ista fura, ale popatrzecie nato hehehehe fura wystawiona w DE : http://www.eken-automobile.de/ ( czarne A6 avant 3.0tdiQ ) a tu już wystawiona w PL: http://moto.allegro.pl/item658090091_audi_a6_3_0tdi_avant_s_line_dakota_voll.html w DE miała przejechane 220 tyś km przyjechała do polski i ma 199 tyś km Polska to bardzo dziwny kraj - już dzwoniłem do sprzedawcy ( z rejonów Pucka ) i jak weszliśmy na temat przebiegu i mu powiedziałem że wiem gdzie furke koleś kupił i jaki miała przebieg to się lekko wkurwił hehe a moze da to sie gdzies zglosic zeby kolesiowi tak latwo to nie przeszlo przeciez to jest praktycznie nowe auto i takie waly
miron78 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 hehe w rozmowie tel. jednak potwierdził że ma 220 tyś km ciekawe jakiej wersji by sie trzymał jakbym nic nie mówił - może tak tylko do ogłoszenia wpisał żaby ładniej wyglądało - wątpie że cofał licznik bo nikt tego nie robi o 20 tyś Prawdo podobnie zrobił tak dlatego żeby ogłoszenie pokazywało się też tym osobom które w kryteriach wyszukiwania wpisują auta z przebiegiem do 200 tyś km
miron78 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 11:47_________________________________________________witam fundatora piątkowego zlotu
M@rk Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 może faktycznie chodziło o kryteria wyszukiwania .
diman Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 [/quote witam to sie kurde usmialem masakra :nabijasie:
Pelex Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Miron dobre to było a sztuczka z A6 jeszcze lepsza co za fiut jak trafi na upierdliwego gościa to go oskarzy że auto jest nie zgodne z opisem i spodkają się w sądzie
M@rk Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Miron dobre to było a sztuczka z A6 jeszcze lepsza co za fiut jak trafi na upierdliwego gościa to go oskarzy że auto jest nie zgodne z opisem i spodkają się w sądzie moze sie okazac tak jak mowil MIron ze koles tylko na allegro tak obniżył przebieg zeby w momencie wyszukiwania samochodow do 200 tys. km sie zaliczal
M@rk Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 M@rk czy będziesz w piątek???? jak uslyszalem ze bedzie piwko to bede
Rekomendowane odpowiedzi