Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To niech się jeszcze inni wypowiedzą powiedzmy tak o 17 czy 16 :?:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no pany ale zeby to bylo najdalej do jutra do 13.00 bo potem jade do tesciowej na obiad i nie bede mial dostepu do neta i nie bede wiedzial dokladnej godziny na ktora mam podjechac i sie delektowac spotkaniem (piwkiem :gwizdanie: )

Opublikowano

noooo miałem zaproponować żeby spocik był w czwartek ale nie miałem czasu, a tu cyk, pomysł poszedł, JESTEM ZA!

może tak jak ostatnio? 16:00?

mi to jedno, ale z uwagi na święto to i tak musze z rana w garażu powalczyć bo dzisiaj prawie wyrwałem sobie zderzak :kwasny:

to kombinujcie co i jak, ja jestem zaa

piątek mi nie pasi :gwizdanie:

aha Guru, Sylwia gra... :decayed: zmień na urodzinkach, no i zaraz przyjade z kaską :naughty:

no i ciekawe jak tam nasz kolega sprinter...

Opublikowano

udanego zlota jutro :wink4:[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2009, 23:29_________________________________________________Pucek sorki ale znowu musze Twoją furką 400km stuknąć :decayed:

Opublikowano
:hi: siemacie z rana widze ze nie ma odzewu na pytanie guru wiec ta 16.00 mysle ze bedzie ok godzina jak na dzisiejszy piekny dzien
Opublikowano

:siema: Ładna pogoda szykuję się nam na spocika i grilla :> Diman 16 jest jak najbardziej ok i przy tej godzinie myślę, że zostajemy :good: najwyżej podeślij nr na PW to dam Ci znać czy coś się zmieniło.

A kupił ktoś kiełbaski ? bo dzisiaj wszystko pozamykane

Opublikowano

dla mnie ok, tylko gdzie ja DZIŚ kupię browary ;/

bo o tym wczoraj nie pomyślałem...

a o kiełbaskach nie wspomnę... [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 10:39_________________________________________________O czester mnie ubiegł...

Opublikowano

krolu ja mam 4 browary w lodowce jak cie to ratuje to spoko

Opublikowano

Krolu żabki są dzisiaj otwarte i stacje benzynowe :decayed:

Opublikowano

:hi:

dziś prywaciarze mają pootwierane , dla nich to nie ma czegoś takiego jak święto , no i CPN'y są otwarte :gwizdanie:

Opublikowano

ok to browary beda :D kobieta do obsługi też :gwizdanie: :D [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 12:18_________________________________________________aha ale nie mam grilla, bo rodzice sobie griluja;/

Opublikowano

no właśnie, browar to pikuś bo stacje i żabki są otwarte, gorzej z kiełbaskami, najwyżej na grillu nic nie będzie :polew:

ja mojego zabrać nie mogę bo niestety mam sedana :decayed:

czyli o 16 na arenie! :wink4:

Miro, nie przejmuj się, najwyżej oddasz za 40 tyś zł... :kox::good:

Opublikowano

Witam Panowie z rana :hi:

hehe , 10min temu wstałem :> jak wolne to wolne .... :)

więc jak , dzisiaj o 16 na arenie z tego co wyczytałem ?? ktoś będzie miał tego grila , bo krolu coś chyba niebardzo , zreszta musze najpierw sprawdzić czy jakiś wurscht jest w lodówce wogóle :)

Opublikowano

no moj sie chyba tez juz nie nadaje do grilowania bo nie utrzymuje juz nawet siebie a co dopiero kielbasy takze przykro mi ale musi ktos inny zalatwic :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

A co z resztą obiboków co forum nie czytają... dacie im jakoś znac? ja mam numer (tylko) do guru, piterry i kezora.. a co z resztą ? pelex, mark, dark, sparki, egon itd itp.... ?

Opublikowano

Spoko ja wezmę grilla choć gorzej z tym co na niego położyć bo też nie mam mięcha :confused4: a i wungla tyż ni :cool1: jak by ktoś mógł wziąć [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 12:49_________________________________________________Ps. Krolu jakie problemy :naughty:[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 12:50_________________________________________________Pelex obdzwoniony i raczej się nie wyrobi na 16 ale będzie później[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 12:52_________________________________________________Sparki też ale jego nie będzie (sprawy rodzinne) także usprawiedliwiony [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 12:54_________________________________________________Egon zobaczy czy da radę wpaść[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 13:00_________________________________________________Gregory nie da rady niestety [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 13:04_________________________________________________A do D4rk nie mam numeru

Opublikowano

piterra jak bedziesz dzisiaj na arenie to wez mi ten moj wynalazek bo cza troche kumplowi powywracac autko do gory kolami a co do kielbasy to jak pojade to wejde do sklepu zobacze co da sie zrobic z tym wusztem na dzisiaj ale nie obiecuje :mysli:[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 13:05_________________________________________________do darka ja zadzwonie poczekaj sie zobaczy

Opublikowano

Majki nie odbiera

Opublikowano

no niestety nie odbiera pozniej jeszcze sprobuje

Opublikowano

Tylko żeby pogoda dopisała :)