gregory Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 no i moje obawy sie potwierdziły niestety turbo sie wysrało powiedziałbym wybuchło wirnik sie telepie jak stara cholera ;( no i co za tym idzie potrzebna w trybie natychmiastowym turbina w dobrych pieniądzach albo do BLB albo BRD wszystko zależy jaka różnica wyjdzie w cenie jak by ktoś słyszał to proszę o info i powiedzcie gdzie oprócz serwisu gdzie są chore ceny moge takową turbine dostac skłaniam sie przy nowej oczywiscie To nie dobrze Dimek, nie dobrze. Szukaj BRD, co byś potem nie żałował. zależy jaka bedzie różnica w cenie no i musisz przyznac ze mam nosa do wozidła od razu mówiłem ze to turbine szlak trafił Mogłeś zrobić fotki wirnika, bo to że ma luzy nie znaczy że się wysrała :gwizdanie:
diman Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 no i moje obawy sie potwierdziły niestety turbo sie wysrało powiedziałbym wybuchło wirnik sie telepie jak stara cholera ;( no i co za tym idzie potrzebna w trybie natychmiastowym turbina w dobrych pieniądzach albo do BLB albo BRD wszystko zależy jaka różnica wyjdzie w cenie jak by ktoś słyszał to proszę o info i powiedzcie gdzie oprócz serwisu gdzie są chore ceny moge takową turbine dostac skłaniam sie przy nowej oczywiscie To nie dobrze Dimek, nie dobrze. Szukaj BRD, co byś potem nie żałował. zależy jaka bedzie różnica w cenie no i musisz przyznac ze mam nosa do wozidła od razu mówiłem ze to turbine szlak trafił Mogłeś zrobić fotki wirnika, bo to że ma luzy nie znaczy że się wysrała :gwizdanie: tam nie tyle ze sa luzy co poprostu w wirniku jest wszystko rozwalone wyciagne ta turbine w poniedzialek bo pokonaly mnie dwie sruby i nie umialem tego wyjac a reszte srub mam juz odkrecone
diman Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 my już z Kędziorem na Was czekamy :gwizdanie: [br]Dopisany: 12 Marzec 2011, 19:22_________________________________________________a wogule gdzie regenerować turbinę może bym w to poszedł
miron78 Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Opublikowano 12 Marca 2011 ktoś wczoraj wspominał że Keżor jedzie do BT a na liście go nie widzę
Pucek Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 po robocie Mario, dojebane foty Miron, Kędzior mi coś mruczał pod nosem, ale jednak to nie prawda
MAJKI Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 diman ja bym zadzwonił do Daneckiego, lolek do swojego pasata zapłacił za turbawke 1300zł z wymianą i gwarancją
Mario22 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 B8 w serii Szału nie robi :gwizdanie: Wiadomo że na Tobie to szału nie zrobi bo ty szybciej z nieba spadasz... :decayed:[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 07:21_________________________________________________Diman... Wszystkiego Najlepszego STO LOT dziadku.... :drunk: :drunk: :drunk:
diman Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 B8 w serii Szału nie robi :gwizdanie: Wiadomo że na Tobie to szału nie zrobi bo ty szybciej z nieba spadasz... :decayed:[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 07:21_________________________________________________Diman... Wszystkiego Najlepszego STO LOT dziadku.... :drunk: :drunk: :drunk: podziękował mario :>
A-rek Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 w ten piękny poranek Diman najlepszego ile to ci wybiło 20, 21 moze 23
diman Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 w ten piękny poranek Diman najlepszego ile to ci wybiło 20, 21 moze 23 18
Miszka82 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 w ten piękny poranek Diman najlepszego ile to ci wybiło 20, 21 moze 23 18 co to Diman urodziny czy ki ujh ? Sto Lat
A-rek Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 co to Diman urodziny czy ki ujh ? w kalendarzu na forum nic nie ma bo ukrywa wiek ale skoro Mario życzył to chyba tak jest :>
diman Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 co to Diman urodziny czy ki ujh ? w kalendarzu na forum nic nie ma bo ukrywa wiek ale skoro Mario życzył to chyba tak jest :> nie ma się czym chwalić kto wie to wie :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Opublikowano 13 Marca 2011 Diman i szybkiego doczekania się tej już nie tak dalekiej emerrytury
Rekomendowane odpowiedzi