maxxxx263 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 są są kolego jak wejdziesz na temat tam jest zwijka i ją kliknij i ci sie pokażą fotki
Guregoru Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 są są kolego jak wejdziesz na temat tam jest zwijka i ją kliknij i ci sie pokażą fotki Byłem pierwszy :polew:
maxxxx263 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 hahahahahah :notworthy:chwalipięta[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 21:33_________________________________________________a z tą lotką ktos pomoże?
gregory Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 W temacie jest coś takiego jak "zwijak" (pod czerwonym napisem) po prostu kliknij na niego Widzę, widzę, stała się jasność W sumie ja bym mógł też jakieś swoje wysłać na B5 Mam tam kilka jakichś..
Guregoru Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 W temacie jest coś takiego jak "zwijak" (pod czerwonym napisem) po prostu kliknij na niego Widzę, widzę, stała się jasność W sumie ja bym mógł też jakieś swoje wysłać na B5 Mam tam kilka jakichś.. Wysyłaj
miron78 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 Sparki - gadałem z żoną - mówiła że jej jakaś audica wsiadła na tyłek ale depneła i ją zgubiła
Guregoru Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Sparki - gadałem z żoną - mówiła że jej jakaś audica wsiadła na tyłek ale depneła i ją zgubiła :polew: Dobre
Pucek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Gregory Ty to cyknij fotke wykresu z hamowni a napewno wygrasz no no szpiegowanie Żony Mirona - oj oj to już wiemy co robi Sparki a ja jestem spłukany, zapłaciłem kafelkarzowi i do baku już nie ma za co nalać naszczęście na sobotę mi wystarczy M@rk a ja słyszałem że w drugiej połowie 2003 roku dopiero poprawili problem z wałkami w 2.5 tdi, nie wpadnij na minę, bo będziesz zachwile robił sobie MAŁY remoncik :> od jutra na dwie roboty, a sorki na trzy bo normalnie na kopalnie, potem na budowę zbroić, a potem na mieszkanie i ehhh co z tego życia jest jak ledwo na spanie jest czas:/ cóż, byle do weekendu, zabawimy się Panowie i Panie, chyba jakieś napoje wysoko wyskokowe dostarczymy
sparki Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Sparki - gadałem z żoną - mówiła że jej jakaś audica wsiadła na tyłek ale depneła i ją zgubiła nie ma letko wiesz ile koni ma moje padło
Guregoru Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 cóż, byle do weekendu, zabawimy się Panowie i Panie, chyba jakieś napoje wysoko wyskokowe dostarczymy No no a po imprezie na parking autko to chyba bracik za mnie zawiezie
krolu Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Ja tez mam drivera wiec pije do upadłego
miron78 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 Ja tez mam drivera wiec pije do upadłego ja mogę mieć drivera
Guregoru Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Muszę was zmartwić bo "alkohol przez organizatorów nie przewidziany"
miron78 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 sponsor się znajdzie tylko musimy do piątku do 500 strony dobić
krolu Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Ze mnie taki alkoholik, że 1 browar na koszt własny mi wystarczy ahahhaha: Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? 2 raz Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Widzę, że praca wre
SoMeS Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 to pomoge wam pospamować... a typuje Czestera
krolu Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 to pomoge wam pospamować... a typuje Czestera Kris sie zdeklarował na 500 a diman na 600 Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy: Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
Rekomendowane odpowiedzi